X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Miovelia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • florcia Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2023, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 27 saszetek i 27 tabletek.

1 stymulacja przerwana - brak odpowiedzi 😞
    2 stymulacja - pobrane🥚🥚🥚 po 24 h padły 💔
    Leczenie m.in. : immunosupresja, accofil, prograf,medrol, encorton, Zarzio , heparyna , aspirin Cardio , agapurin , antybiotyk
    2 histeroskopie 21r i 23r-polipowate endometrium.
    Kir BX (brak dużo implantacyjnych ) wyniki z 21r:tnf 10 tys .wysokie il2
    NK 10
    IO, mutacja mthfr
    2x AZ Czechy super ❄️ bety 0
    3x AZ PL blastki bety 0
    3.04.23 transfer nr 6 ❄️❄️ 2x3dniowe- Beta w 12dpt 0 💔
  • Ekraków Znajoma

Wysłany: 21 marca 2023, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem zainteresowana , jaka opcja wysyłki / odbioru ? :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ