X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Miovelia, Miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia, Miovelia nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An1 Znajoma

Wysłany: 2 listopada 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś stosował suplementy diety przy pco? Jakieś opinie?

An1
  • PaniM Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2020, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi teraz lekarz zalecił. Ale dopiero czekam na przesyłkę więc się nie wypowiem co do skuteczności.

• Zabaaa Przyjaciółka

Wysłany: 3 listopada 2020, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowałam pół roku. :) Bez leków do stymulacji i metforminy pewnie by nic nie dały, ale wszystko razem wzięte poskutkowało ciąża, choć niestety później utracona..

Powodzenia ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ