Miovelia sprzedam
-
nick nieaktualny
-
Terenia wrote:Również nie przyda mi się już opakowanie mioveli.
Mam na sprzedaż pełne opakowanie tj 30saszetek+ 30 kapsułek za 80zł + plus przesyłka. Proponuje paczkomat inpost
Z przesyłką to wyjdzie z 95 zł, a w aptece internetowej jest za około 100 zł więc żadna okazja.Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -
nick nieaktualnyKrakowska wrote:Z przesyłką to wyjdzie z 95 zł, a w aptece internetowej jest za około 100 zł więc żadna okazja.
No Ci powiem, że nie znalazłam apteki, która sprzeda za 100 zł nie licząc sobie za przesyłkę. osoba, która wybierze paczkomat zapłaci maks 10zł.
Chociaż ja nie mówie, że to ma być super okazja. Sprzedaje pełnowartościowy towar za normalne pieniądzę.
Data ważności 2024 rok. Najwyżej będę piła przy staraniach o drugie dziecko.
Ale chociaż zrobie reklame, że mi pomogło. Chociaż nie wiem czy tylko dzięki temu bo brałam wiele innych leków.
Już rozumiem czemu masz takie pociski na różnych forach. -
Paczkomat dla osoby prywatnej zaczyna się od 14 zł (najtańsza przesyłka). A część aptek ma darmową dostawę jeśli kupisz coś powyżej danej kwoty. Najtańsza oferta apteki z wysyłką to 104 zł. Ale jeśli ktoś chętny to jego wola.Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka. -