X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną miovellia + miovellia nac
Odpowiedz

miovellia + miovellia nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Czy słyszałyście cos o tym nowym cudzie?
    Moja pani dr zaleciła mi ten zestaw od nowego cyklu, w którym bedę na stymulacji podchodzić do IUI.
    W skrócie miovelia przez cały cykl, a miovelia nac tylko przez kilka dni podczas łykania clostilbegyt.

Czy możecie coś powiedzieć na temat tego zestawu?

I jeszcze jedna rzecz, własnie rozpoczęłam nowy cykl, nigdzie tej miovelli dostać stacjonarnie nie mogę i zastanawiam się czy można to zastąpić np Inofemem? Czy to nie za bardzo to samo? W składzie i tu i tu jest inozytol.

• Evli Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojkaojka nie wiem czy widziałaś ale na wątku „starając się -ogólne” jest już taki wątek z tym lekiem. Jest koło 145 wpisów może tam się czegoś dowiesz :)

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ