X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną miovellia + miovellia nac
Odpowiedz

miovellia + miovellia nac

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Czy słyszałyście cos o tym nowym cudzie?
    Moja pani dr zaleciła mi ten zestaw od nowego cyklu, w którym bedę na stymulacji podchodzić do IUI.
    W skrócie miovelia przez cały cykl, a miovelia nac tylko przez kilka dni podczas łykania clostilbegyt.

Czy możecie coś powiedzieć na temat tego zestawu?

I jeszcze jedna rzecz, własnie rozpoczęłam nowy cykl, nigdzie tej miovelli dostać stacjonarnie nie mogę i zastanawiam się czy można to zastąpić np Inofemem? Czy to nie za bardzo to samo? W składzie i tu i tu jest inozytol.

• Evli Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojkaojka nie wiem czy widziałaś ale na wątku „starając się -ogólne” jest już taki wątek z tym lekiem. Jest koło 145 wpisów może tam się czegoś dowiesz :)

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ