monitoring cyklu
-
hej wybieram sie na monitoring cyklu, umowilam sie z lekarzem na poczatek ma 6dc , tak ogolnie zeby przyniesc badania moje itd... wiizytya kosztuje 150 zl a kazde nastepne sprawdzenie pecherzyka - 100zl, duzo wiec zastanawiam sie co ile trzeba chodzic i od ktorego dnia cyklu przy cyklach 26-27 dniowych... , po 17dc powiedzial ze badnie progesteronu czy owulacja napewno byla, wiec juz czuje ze to wszytsko sporo bedzie kosztowac. 100 zł to normalna cena czy duzo ?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
mnie kasuje za monitoring 200- 150 ;(
-
Witam dziewczyny
Jestem tu nowa ale moje starania niestety trochę juz trwają.O poprzednią ciąże zakonczoną poronieniem staralismy sie 8 msc. Teraz odkąd lekarz pozwolił minął 3 cykl i nic:(
Dzis jest mój 9 dc.Byłam na monitorinug pierwszy raz.
W prawym jajniku drobne pęcherzyki ,w lewym jeden o wymiarach 16*13 mm,endometrium 10 mm
Nastepnym razem mam sie stawić w środę w moim 14 d.c
Cykle mam 28 dniowe.
Lekarka była małomówna,niewiele się dowiedziałam,jedynie ze mamy próbować koło wtorku,proszę powiedzcie co o tym myślicie?! Wyglada to prawidłowo??
Prowadze tez tutaj wykres ale jeszcze nie wiem jak go udostepnić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 16:42
-
nick nieaktualnyporadźcie po ilu miesiącach starań warto by się wybrać na taki monitoring, znalazłam w Warszawie monitoring cyklu w granicy od 80-120 zł w zależności który specjalista plus oczywiście pierwsza konsultacja z mężem 180 zł. Oczywiście przynieść swoje wykresy i badania oraz męża. staramy się dopiero 4 cykl i nie uważam, żeby już była pora na monitoring?
-
nick nieaktualnychciałabym pójść sama z siebie, ale to za kilka miesięcy, jeśli nie zajdę w ciążę. lekarz na razie zlecił mi prolaktynę i progesteron, 9 maja idę na wizytę. do tego powtórka nasienia męża za jakiś czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 08:38
-
nick nieaktualny
-