X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Mutacja geny MTHFR
Odpowiedz

Mutacja geny MTHFR

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zuza1212 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    niedawno dowiedzialam sie ze jestem nosicielka mutacji genu mthfr czytalam troszke na necie ale zazwyczaj sa inf o jednej mutacji. Mi wyszly dwie mutacje tego genu c677t oraz a1298c. czy ktos jest w podobnej sytuacji i posiada 2 mutacje ttego genu jesli tak to czy jest szansa na donoszenie zdrowej ciazy czy jest mozliwe jakies leczenie? poronilam juz 3 razy i zaczynam watpic ze bedzie mi to dane :(

09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
    06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
    11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
    01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza wątek zostanie przeniesiony do działu starając sie z pomocą medyczna myślę że tam więcej dziewczyn będzie znało odpowiedź

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ