X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną My Clinic Ryga
Odpowiedz

My Clinic Ryga

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Biała_mewa Koleżanka

Wysłany: 27 lutego, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, czy któraś korzystała z usług tej kliniki?
    Jakieś doświadczenia? Interesuje mnie wątek samodzielnego macierzyństwa i planowania ciąży.

Fish lubi tę wiadomość

• Fish Nowa

Wysłany: 29 lutego, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja jestem po pierwszej wizycie w Rydze. Wrażenie pozytywne. Fajna obsługa.
    Na razie czekam na pasujacą dawczynię. Jeśli się znajdzie to dopiero wtedy podejmowane będą kolejne kroki.
    Dodatkowo jestem w trakcie ⬇️ wagi. Jeszcze trochę zostało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego, 10:02

Biała_mewa lubi tę wiadomość

• Biała_mewa Koleżanka

Wysłany: 29 lutego, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio .... Ja też zbijam wagę. Jestem w trakcie leczenia czekam na dobór leków. Moja lekarka kazała mi się wstrzymać jeszcze kilka miesięcy z ciążą, przy wspomaganiu farmakologicznym zabroniona. W zasadzie to mój początek drogi. Chcę zbadać AMH na jakim jest poziomie. Na początek myślę o IUI, ale zobaczę co powiedzą lekarze.
    Mam wiele obaw! Jestem po miomektomi, obrazowo jest wszytko ok.
    Fish cieszę się, że odpisałaś na mój wątek.
    Mogę zapytać czemu korzystasz z komórki dawczyni?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ