Naturalny progesteron w kremie
-
Dziewczyny, które go stosują, czy był on wam przepisany, jak go stosujecie, czy działa, i czy konsultowalyscie go z gin? Stosujecie go z innymi lekami/suplementami?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Żel się nazywa Crinone i jest produkowany przez Mercka. Potwierdzam, kilka osób już mi mówiło że lekarze zaczynają go przepisywać, w angielskim necie ma niezłe opinie..
W sensie, że świetna wchłanialność, przyjazny kobiecej anatomii kształt aplikatora, dobrze przyswajalny i nie powoduje podrażnień.
Ja akurat w tej chwili biorę Utrogestan, ale jeśli w Anglii uda mi się zrealizować receptę - to na pewno skorzystam. Ot, dla porównania, bo takiej formy progesteronu jeszcze nie przyjmowałam. Zdam wtedy relację..
Szkoda tylko, że jak na polskie warunki, cena Crinone jest dość wysoka (ok. 200 zł/ 32 funty za "tubkę"). -
Ok 200 zl kosztuje 15 aplikatorow. Ja uzywam teraz, niedawno uzywalam utrogestanu, bo luteiny nie moge. Zarowno crinone jak i utrogestan moge bardzo pochwalic. Niestety utrogestan niedostepny w PL a crinone z kolei wychodzi drogo w porownaniu do utrogestanu.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy
, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -