Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną nieudana stymulacja
Odpowiedz

nieudana stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam stymulowane owulacje, 12 dc bylam na monitoringu pęcherzyk 15 mm, dzisiaj jet 14dc i urósł tylko 1 mm, endo 8 mm, gin kazał przyjsc w poniedzialek ale to juz bedzie 19dc czy co jeszcze moze z tego byc? skoro teraz juz jest taki nikly przyrost? proszę o poradę

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze moze :) moze on urosnąć do tego 19dc :) nie ma co sie stresować bo złe to wpływa na pecherzyki. Ja wczoraj byłam u gina 14dc i pęcherzyk miał 17mm... Nie ma na to reguły każda z nas ma inny organizm. Trzymam kciuki :*

Saramago lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ