Niski progesteron po udanym FET
-
Cześć dziewczyny !
Jaki miałyście progesteron po udanym transferze?
W dzień transferu i 4 dni po miałam ponad 20.
W 16 dniu po transferze miałam już tylko 6,6!!! Przy becie 2750!
Od początku mam plamienia brązowe na zmianę z lekkim krwawieniem. Biorę konskie dawki proga - 3 x 1 prog besins, 2 x 1 400 mg Cyclogestu plus 1 x zastrzyk Prolutex. Dołożyłam od wczoraj duphaston.
Czy któraś w Was tak miała?
Dodam, ze biorę Neoparin na rozrzedzenie krwi , może stad te plamienia (mam je od samego transferu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2022, 12:47
Bocian Szczecin, 34 l.
Czynnik męski
2021 - 1 IVF - 3 ❄️❄️❄️
Beta 0 x 3 ;(
Zmiana kliniki
2022 Druga procedura IVF
06.2022 Punkcja nr 2
6 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
14.09 Transfer FET (Prolutex, Progesteron Besins, Neoparin,Cyclogest,Estrofem, Acard, Encorton ,wit b12 met + accofil)
Prog. 20,22
🙏🏻💪🏻
10dpt beta 197,6
13dpt beta 799
16dpt beta 2750 prog. 6,6 😭(plamienia od początku)
Plamienia związane z polipem na szyjce. Po odstawieniu estrofemu polip zniknął.
18.11 Usg prenatalne plus SANCO
💙 Zdrowy chłopczyk !🥹
21 tydzień usg połówkowe - niestety łożysko centralnie przodujące.
3 tygodnie później - łożysko brzeznie przodujące. -
Emily0723 wrote:Nie bierzesz dodatkowo acardu? Czasami połączenie heparyny plus acardu powoduje plamienia.
A może dopochwowo zmień na jakiś inny np. Lutinus albo utrigestanWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2022, 13:02
Bocian Szczecin, 34 l.
Czynnik męski
2021 - 1 IVF - 3 ❄️❄️❄️
Beta 0 x 3 ;(
Zmiana kliniki
2022 Druga procedura IVF
06.2022 Punkcja nr 2
6 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
14.09 Transfer FET (Prolutex, Progesteron Besins, Neoparin,Cyclogest,Estrofem, Acard, Encorton ,wit b12 met + accofil)
Prog. 20,22
🙏🏻💪🏻
10dpt beta 197,6
13dpt beta 799
16dpt beta 2750 prog. 6,6 😭(plamienia od początku)
Plamienia związane z polipem na szyjce. Po odstawieniu estrofemu polip zniknął.
18.11 Usg prenatalne plus SANCO
💙 Zdrowy chłopczyk !🥹
21 tydzień usg połówkowe - niestety łożysko centralnie przodujące.
3 tygodnie później - łożysko brzeznie przodujące. -
Dzień dobry dziewczyny,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Ankieta jest anonimowa a Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -