X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niskie AMH, a własna komórka
Odpowiedz

Niskie AMH, a własna komórka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2022, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jakieś dziewczyny, którym pomimo niskiego AMH udało się przeprowadzić In Vitro na własnych komórkach?

• Nowa84 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam ten watek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.html

Milady92 lubi tę wiadomość

• Fanta88 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są, ja mam zdrową córkę ze swoich komórek a pobrano tylko 3 pęcherzyki. Udało się za pierwszym razem. Tak jak wyżej napisane więcej historii pod powyższym linkiem. Trzymam kciuki :*

Milady92 lubi tę wiadomość

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2022, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fanta88 wrote:
    Są, ja mam zdrową córkę ze swoich komórek a pobrano tylko 3 pęcherzyki. Udało się za pierwszym razem. Tak jak wyżej napisane więcej historii pod powyższym linkiem. Trzymam kciuki :*

A czy możesz zdradzić w jakiej klinice miałaś przeprowadzone In Vitro ? Dziękuję za odpowiedź! ❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ