X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Niskie AMH, a własna komórka
Odpowiedz

Niskie AMH, a własna komórka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2022, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jakieś dziewczyny, którym pomimo niskiego AMH udało się przeprowadzić In Vitro na własnych komórkach?

• Nowa84 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam ten watek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/in-vitro-z-niskim-amh,12867.html

Milady92 lubi tę wiadomość

• Fanta88 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2022, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są, ja mam zdrową córkę ze swoich komórek a pobrano tylko 3 pęcherzyki. Udało się za pierwszym razem. Tak jak wyżej napisane więcej historii pod powyższym linkiem. Trzymam kciuki :*

Milady92 lubi tę wiadomość

• Milady92 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2022, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fanta88 wrote:
    Są, ja mam zdrową córkę ze swoich komórek a pobrano tylko 3 pęcherzyki. Udało się za pierwszym razem. Tak jak wyżej napisane więcej historii pod powyższym linkiem. Trzymam kciuki :*

A czy możesz zdradzić w jakiej klinice miałaś przeprowadzone In Vitro ? Dziękuję za odpowiedź! ❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ