objawy wczesnej ciąży???
-
Cześć dziewczyny chcialam z Wami porozmawiać na temat objawów wczesnej ciąży. 10 dni temu udało mi się zaobserwować śluz plodny, jednak nie mierze w tym cyklu temperatury, wiec ciężko mi powiedzieć czy wystąpiła owulacja. od 7 dni jak nigdy nie mam ochoty na dania mięsne, nie mam ochoty na kawe a zawsze nie mogłam bez niej żyć. Śluz tez od 7 dni jest gesty i biały. Jestem zmęczona i najchętniej o 17 poszłam sobie spać. mam większy apetyt. Dodam tylko ze od początku cyklu, po konsultacji gin. Przyjmuje lek na zabicie prolaktyny, bromergon i lek na niedoczynność tarczycy. Co o tym myślicie? To może być ciąża a może raczej skutki przyjmowania leków?
-
nick nieaktualny
-
Wcale nie za wcześnie, objawy mogą się pojawić już 8 dni po owu. Ale trudno odróżnić wczesną ciąże od objawów na @, większość dziewczyn ma na początku identyczne odczucia.
ellabella lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam rano, w pracy takie Odczucie jakby miało mi się zebrać na wymioty i troszkę coś w brzuchu kluly.. Ale niestety jak się Czeka na dziecko, to wszystko co się nie stanie najchętniej przypisalabym do ciąży a jednak dzisiaj na Cczo piłam zielona herbatę i być może i to przyczyną...
-