X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odkupie clexane 0.4
Odpowiedz

Odkupie clexane 0.4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cynomankaa_27 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2021, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje pilnie clexane 0.4 może ktos ma do oddania lub odsprzedania ? Nie wiem kiedy uda mi się się dostać do lekarza a jestem po 3 poronieniach

• kassik Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2021, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Mam:

Progesteron Besins 100mg x 2 opakowania, 10/2023
    Encorton 5mg, 100 tabl., x 1 opakowanie, 04/2024
    Żel Crinone 80mg/g x 1 opakowanie, 09/2022
    Neoparin 40, x 4 całe opakowania i 1 opakowanie 6szt. 03/2024, 12/2023, 05/2024
    Luteina dopochwowa 100mg, zostało 48 szt w opakowaniu. 03/2024 i 06/2024
    Estrofem 2mg x1 opakowanie oraz x1 opakowanie 24 szt. 05/2024, 10/2024
    Duphaston 11szt, 05/2024
    Femibion 2, opakowanie bez 2 sztuk. 54 szt(27+27), 09/2023

Kontakt: [email protected]

Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
    Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
    od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ