SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Odkupie Clostilbegyt
Odpowiedz

Odkupie Clostilbegyt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gość Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeden zastrzyk Zivafert/Pregnyl

• Gość Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być na paczkomat i blikiem. W szczególności zależy mi na leku Clostilbegyt. Moj mail to [email protected]

• Adinka Debiutantka

Wysłany: 27 sierpnia, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gość wrote:
    Może być na paczkomat i blikiem. W szczególności zależy mi na leku Clostilbegyt. Moj mail to [email protected]
    Wysłałam do Pani wiadomość na maila. Mam dwa opakowania Clostilbegyt do sprzedania.

Gość lubi tę wiadomość

Adinka
  • Gość Koleżanka

Wysłany: 27 sierpnia, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adinka wrote:
    Wysłałam do Pani wiadomość na maila. Mam dwa opakowania Clostilbegyt do sprzedania.
    Już odpisałam

• Asienka90 Nowa

Wysłany: 31 sierpnia, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny macie może do odsprzedania Clostilbegyt? chętnie odkupię

• pierwszy krok Nowa

Wysłany: 1 września, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, również pilnie szukam tego leku, jeśli ktoś dysponuje, to proszę o kontakt na priv.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ