X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam menopur 600
Odpowiedz

Odsprzedam menopur 600

Oceń ten wątek:
  • Jagoda1987 Debiutantka

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Mam do sprzedania Menopur 1200 - pozostało 525, zmieszany 31.07.2023 (od zmieszania przechowywany w temperaturze pokojowej zgodnie z zaleceniem) - mam dowód w postaci rachunku i terminu zaleceń lekarskich do wglądu. Do tego duża ilość (ok. 30) zapakowanych fabrycznie strzykawek. Data ważności 2025.
    Cena 200 zł.

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2023, 12:00

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerDom wrote:
    Kielce i okolice! Mam do sprzedania Menopur 600+600, zmieszany wczoraj (tj. 18.09)- zostało 375, zostały mi również 2 zastrzyki Gonapeptyl Daily trzymane w lodówce. Mogę również wysłać. Całość oddam za 100zł

Hej, chętnie odkupię🙂 Wyślę Ci zaproszenie na priv

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, może ktoś jeszcze ma MENOPUR na sprzedaż, albo receptę do wykupienia? Potrzebuje pilnie na początek października. Z góry dziękuję za każdą pomoc!!! Pozdrawiam 😊

Magda1. lubi tę wiadomość

• Magda1. Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2024, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.

Monilaaa lubi tę wiadomość

• Monilaaa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2024, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1. wrote:
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.
    Hej, czy nadal aktualne??

• ann_dab1 Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2024, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam do sprzedania Menopur 1200. Mogę wysłać. Opakowanie zamknięte, trzymam w lodówce. Kontakt [email protected]

• Ewuska Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania Menopur 600 IU FSH + 600 IU LH-4 OPAKOWANIA-ważne do 05.2025. Pozostałość po stymulacji bez refundacji-trzymane w lodówce.

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti84 wrote:
    .
    Masz jeszcze menopur w jakiej cenie I do kiedy termin waznosci daj znać [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona1501 wrote:
    Szukasz jeszcze ???
    Masz może ovaleap jak tak daj znać. [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda1987 wrote:
    Czesc
    Masz jeszcze menopur daj znać [email protected]

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asq wrote:
    Mam do sprzedania menopur 600j. 4 opakowania. Długa data ważności.[/QUOTEoferta jeszcze aktualna daj znać [email protected]

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ