X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam menopur 600
Odpowiedz

Odsprzedam menopur 600

Oceń ten wątek:
  • Jagoda1987 Nowa

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Mam do sprzedania Menopur 1200 - pozostało 525, zmieszany 31.07.2023 (od zmieszania przechowywany w temperaturze pokojowej zgodnie z zaleceniem) - mam dowód w postaci rachunku i terminu zaleceń lekarskich do wglądu. Do tego duża ilość (ok. 30) zapakowanych fabrycznie strzykawek. Data ważności 2025.
    Cena 200 zł.

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2023, 12:00

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerDom wrote:
    Kielce i okolice! Mam do sprzedania Menopur 600+600, zmieszany wczoraj (tj. 18.09)- zostało 375, zostały mi również 2 zastrzyki Gonapeptyl Daily trzymane w lodówce. Mogę również wysłać. Całość oddam za 100zł

Hej, chętnie odkupię🙂 Wyślę Ci zaproszenie na priv

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, może ktoś jeszcze ma MENOPUR na sprzedaż, albo receptę do wykupienia? Potrzebuje pilnie na początek października. Z góry dziękuję za każdą pomoc!!! Pozdrawiam 😊

Magda1. lubi tę wiadomość

• Magda1. Nowa

Wysłany: 15 stycznia, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.

Monilaaa lubi tę wiadomość

• Monilaaa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1. wrote:
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.
    Hej, czy nadal aktualne??

• ann_dab1 Debiutantka

Wysłany: 22 lutego, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam do sprzedania Menopur 1200. Mogę wysłać. Opakowanie zamknięte, trzymam w lodówce. Kontakt [email protected]

• Ewuska Debiutantka

Wysłany: 29 marca, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania Menopur 600 IU FSH + 600 IU LH-4 OPAKOWANIA-ważne do 05.2025. Pozostałość po stymulacji bez refundacji-trzymane w lodówce.

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti84 wrote:
    .
    Masz jeszcze menopur w jakiej cenie I do kiedy termin waznosci daj znać [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona1501 wrote:
    Szukasz jeszcze ???
    Masz może ovaleap jak tak daj znać. [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda1987 wrote:
    Czesc
    Masz jeszcze menopur daj znać [email protected]

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asq wrote:
    Mam do sprzedania menopur 600j. 4 opakowania. Długa data ważności.[/QUOTEoferta jeszcze aktualna daj znać [email protected]

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ