Odsprzedam menopur 600
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Mam do sprzedania Menopur 1200 - pozostało 525, zmieszany 31.07.2023 (od zmieszania przechowywany w temperaturze pokojowej zgodnie z zaleceniem) - mam dowód w postaci rachunku i terminu zaleceń lekarskich do wglądu. Do tego duża ilość (ok. 30) zapakowanych fabrycznie strzykawek. Data ważności 2025.
Cena 200 zł.
Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.
Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025
Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel
[email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2023, 12:00
-
WerDom wrote:Kielce i okolice! Mam do sprzedania Menopur 600+600, zmieszany wczoraj (tj. 18.09)- zostało 375, zostały mi również 2 zastrzyki Gonapeptyl Daily trzymane w lodówce. Mogę również wysłać. Całość oddam za 100zł
Hej, chętnie odkupię🙂 Wyślę Ci zaproszenie na priv -
Witam, mam do sprzedania Menopur 1200. Mogę wysłać. Opakowanie zamknięte, trzymam w lodówce. Kontakt [email protected]
-
Esti84 wrote:.
-
Ona1501 wrote:Szukasz jeszcze ???
-
Jagoda1987 wrote:Czesc
Masz jeszcze menopur daj znać [email protected]
Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.
Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025
Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel
[email protected] -
asq wrote:Mam do sprzedania menopur 600j. 4 opakowania. Długa data ważności.[/QUOTEoferta jeszcze aktualna daj znać [email protected]
-