X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam menopur 600
Odpowiedz

Odsprzedam menopur 600

Oceń ten wątek:
  • Jagoda1987 Debiutantka

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    Mam do sprzedania Menopur 1200 - pozostało 525, zmieszany 31.07.2023 (od zmieszania przechowywany w temperaturze pokojowej zgodnie z zaleceniem) - mam dowód w postaci rachunku i terminu zaleceń lekarskich do wglądu. Do tego duża ilość (ok. 30) zapakowanych fabrycznie strzykawek. Data ważności 2025.
    Cena 200 zł.

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2023, 12:00

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WerDom wrote:
    Kielce i okolice! Mam do sprzedania Menopur 600+600, zmieszany wczoraj (tj. 18.09)- zostało 375, zostały mi również 2 zastrzyki Gonapeptyl Daily trzymane w lodówce. Mogę również wysłać. Całość oddam za 100zł

Hej, chętnie odkupię🙂 Wyślę Ci zaproszenie na priv

• Ari.G. Debiutantka

Wysłany: 20 września 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, może ktoś jeszcze ma MENOPUR na sprzedaż, albo receptę do wykupienia? Potrzebuje pilnie na początek października. Z góry dziękuję za każdą pomoc!!! Pozdrawiam 😊

Magda1. lubi tę wiadomość

• Magda1. Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2024, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.

Monilaaa lubi tę wiadomość

• Monilaaa Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2024, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda1. wrote:
    Czesc Dziewczyny,

Mam do sprzedania menopur 600, cena 400zl. Między Lodzią a Wawą.Mozliwosc wysylki kurierem.
    Hej, czy nadal aktualne??

• ann_dab1 Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2024, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam do sprzedania Menopur 1200. Mogę wysłać. Opakowanie zamknięte, trzymam w lodówce. Kontakt [email protected]

• Ewuska Debiutantka

Wysłany: 29 marca 2024, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania Menopur 600 IU FSH + 600 IU LH-4 OPAKOWANIA-ważne do 05.2025. Pozostałość po stymulacji bez refundacji-trzymane w lodówce.

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esti84 wrote:
    .
    Masz jeszcze menopur w jakiej cenie I do kiedy termin waznosci daj znać [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona1501 wrote:
    Szukasz jeszcze ???
    Masz może ovaleap jak tak daj znać. [email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda1987 wrote:
    Czesc
    Masz jeszcze menopur daj znać [email protected]

Piroxicam Jelfa - 3 opakowania nowe fabrycznie zapakowane data ważności 08/2024. Jest potrzebna 1 tabletka, ale lekarka omyłkowo zapisała mi aż 4 opakowania i ja je wykupilam.... Cena za 1 opakowanie 15 zł.

Gonapeptyl Daily - 3 zastrzyki fabrycznie zapakowane przechowywane cały czas w lodówce, cena za wszystkie 50 zł, ważność 03/2025

Proszę o info, jeśli ktoś jest zainteresowany z podaniem maila/tel :)

[email protected]

• Nova88 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2024, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asq wrote:
    Mam do sprzedania menopur 600j. 4 opakowania. Długa data ważności.[/QUOTEoferta jeszcze aktualna daj znać [email protected]

• Ona1501 Nowa

Wysłany: 5 marca, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania Menopur 600 IU FSH + 600 IU, przechowywane w lodówce. nie otwarty

• Ania8585 Debiutantka

Wysłany: 6 sierpnia, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy ma ktoś może jeszcze menopur do sprzedania?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia, 18:40

• Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania8585 wrote:
    Cześć. Czy ma ktoś może jeszcze menopur do sprzedania?
    Ja mam 75 x4

• Różowa_Pomarancza Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari.G. wrote:
    Cześć, może ktoś jeszcze ma MENOPUR na sprzedaż, albo receptę do wykupienia? Potrzebuje pilnie na początek października. Z góry dziękuję za każdą pomoc!!! Pozdrawiam 😊

Ja mam 75x4

• Hania2010 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Ja mam 75 x4

Priv wysłałam zaproszenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Ja mam 75x4
    Aktualne?

• Ania8585 Debiutantka

Wysłany: 13 sierpnia, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różowa_Pomarancza wrote:
    Ja mam 75x4
    Też bylabym zainteresowana:) [email protected]

• Ania8585 Debiutantka

Wysłany: 14 sierpnia, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy ktos ma moze niepotrzebny Menopur? Jestem w trakcie stymulacji więc może być już nawet rozrobiony :)

• UlaCisek Znajoma

Wysłany: 16 sierpnia, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zainteresowana menopur
    [email protected]

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ