X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Odsprzedam Puregon 300
Odpowiedz

Odsprzedam Puregon 300

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pauli101 Nowa

Wysłany: 6 lutego 2022, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odsprzedam Puregon 300, w opakowaniu brakuje 10 jednostek ponieważ nie starczyło mi ze starego opakowania. Otwarte w styczniu 2022, ważne do 06/2023. Cały czas przechowywane w lodówce.
    Cena 100 pln.
    Mogę za darmo dorzucić pena i sporo igiełek jednorazowych do pena.

Kontakt: [email protected]

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2022, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauli101 wrote:
    Odsprzedam Puregon 300, w opakowaniu brakuje 10 jednostek ponieważ nie starczyło mi ze starego opakowania. Otwarte w styczniu 2022, ważne do 06/2023. Cały czas przechowywane w lodówce.
    Cena 100 pln.
    Mogę za darmo dorzucić pena i sporo igiełek jednorazowych do pena.

Kontakt: [email protected]
    Fiolkę z przekłutym gumowym zabezpieczeniem trzeba zużyć na bieżąco.

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ