X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres 3 dni po owu ?
Odpowiedz

Okres 3 dni po owu ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sinner0 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, w 14dc byłam na monitoringu, było świeżo po owulacji, mnóstwo płynu ( w nocy 13dc odczuwalam mocne kłucie lewego jajnika z którego była owu ). W 16dc zaczęłam delikatnie plamic, łącznie z bólem brzucha, bolał delikatniej niż przed okresem, ale jednak. 17dc plamienie się troszkę bardziej rozkreciło, pojawiły się skrzepy. Czy to możliwe abym miała okres 3 dni po owulacji ?

Starania od marca 2017
    AMH - 3,820 -> 23 lata
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox 75
    Problem z nasieniem - morfologia 3%, ruchliwość a+b = 18% Poprawa wyników po suplementacji : morfologia 7%, ruchliwość 24%

Wrzesień - Grudzień = CLO 1x1+ ovitrelle + duphaston
    21.12.2018r. - HSG jajowody drożne
    Styczeń - CLO 2x1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ