X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres po punkcji - odroczony transfer
Odpowiedz

Okres po punkcji - odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwona91 Znajoma

Wysłany: 15 marca 2024, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)

Sierpień 2023 - AMH 0,87
    Wrzesień 2023 - polip macicy
    Listopad 2023 - AMH 0,69
    Grudzień 2023 - usunięcie polipa + badanie nasienia męża wszystko Ok
    Styczeń 2024 - badanie fragmentacji DNA plemnika - wszystko Ok
    Luty 2024 - badanie drożności - prawy jajowod niedrożny, lewy z utrudnionym przepływem

IVF start 28.02.24 r.
    Punkcja 09.03.24 r. - 🥚 11
    4 🥚 zamrożone
    Mamy dwie kropeczki oczekujące jedna 4.1.2. Druga 4.2.1
    Transfer odroczony ryzyko OHSS
  • IssGreen Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 02:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)
    Dostałam miesiączkę dwunastego dnia po punkcji.

Iwona91 lubi tę wiadomość

age.png

2020 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 9 tydz.
    2022 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 7 tydz.
    2023 - In vitro ❤️
    2024 - Jan 👶 💙

Ona: PCOS, mutacja MTHFR, delecja PAI 1, dodatnie p/ciała ANA
    On: hipospermia, teratozoospermia, asthenospermia, oligospermia

👩 40
    🧔 39
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Ja miałam okres dokładnie 7 dni po punkcji, w trakcie brania dupka.
    I trwał, jak nigdy, prawie 6 dni 🙈
    Też się wystraszyłam, bo to było w zeszłą sobotę, napisałam do lekarza, ale powiedział że nic się nie dzieje i od poniedziałkowej wizyty zaczęłam brać estrofem pod transfer

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Asiek87 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, umnie już 16 dzień po punkcji a okresu dalej brak czy mam się martwić czy jeszcze poczekać ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ