X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres po punkcji - odroczony transfer
Odpowiedz

Okres po punkcji - odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwona91 Znajoma

Wysłany: 15 marca, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)

Sierpień 2023 - AMH 0,87
    Wrzesień 2023 - polip macicy
    Listopad 2023 - AMH 0,69
    Grudzień 2023 - usunięcie polipa + badanie nasienia męża wszystko Ok
    Styczeń 2024 - badanie fragmentacji DNA plemnika - wszystko Ok
    Luty 2024 - badanie drożności - prawy jajowod niedrożny, lewy z utrudnionym przepływem

IVF start 28.02.24 r.
    Punkcja 09.03.24 r. - 🥚 11
    4 🥚 zamrożone
    Mamy dwie kropeczki oczekujące jedna 4.1.2. Druga 4.2.1
    Transfer odroczony ryzyko OHSS
  • IssGreen Autorytet

Wysłany: 15 marca, 02:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)
    Dostałam miesiączkę dwunastego dnia po punkcji.

Iwona91 lubi tę wiadomość

age.png

2020 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 9 tydz.
    2022 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 7 tydz.
    2023 - In vitro ❤️
    2024 - Jan 👶 💙

Ona: PCOS, mutacja MTHFR, delecja PAI 1, dodatnie p/ciała ANA
    On: hipospermia, teratozoospermia, asthenospermia, oligospermia

👩 40
    🧔 39
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 15 marca, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Ja miałam okres dokładnie 7 dni po punkcji, w trakcie brania dupka.
    I trwał, jak nigdy, prawie 6 dni 🙈
    Też się wystraszyłam, bo to było w zeszłą sobotę, napisałam do lekarza, ale powiedział że nic się nie dzieje i od poniedziałkowej wizyty zaczęłam brać estrofem pod transfer

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer
    10 dpt beta 448 🥹
    14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
    20 dpt zarodek z akcja serca ❤️‍🔥

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ