Okres po punkcji - odroczony transfer
-
Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczkiSierpień 2023 - AMH 0,87
Wrzesień 2023 - polip macicy
Listopad 2023 - AMH 0,69
Grudzień 2023 - usunięcie polipa + badanie nasienia męża wszystko Ok
Styczeń 2024 - badanie fragmentacji DNA plemnika - wszystko Ok
Luty 2024 - badanie drożności - prawy jajowod niedrożny, lewy z utrudnionym przepływem
IVF start 28.02.24 r.
Punkcja 09.03.24 r. - 🥚 11
4 🥚 zamrożone
Mamy dwie kropeczki oczekujące jedna 4.1.2. Druga 4.2.1
Transfer odroczony ryzyko OHSS -
Iwona91 wrote:Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki
Iwona91 lubi tę wiadomość
-
Iwona91 wrote:Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki
I trwał, jak nigdy, prawie 6 dni 🙈
Też się wystraszyłam, bo to było w zeszłą sobotę, napisałam do lekarza, ale powiedział że nic się nie dzieje i od poniedziałkowej wizyty zaczęłam brać estrofem pod transfer -