X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Okres po punkcji - odroczony transfer
Odpowiedz

Okres po punkcji - odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwona91 Znajoma

Wysłany: 15 marca 2024, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)

Sierpień 2023 - AMH 0,87
    Wrzesień 2023 - polip macicy
    Listopad 2023 - AMH 0,69
    Grudzień 2023 - usunięcie polipa + badanie nasienia męża wszystko Ok
    Styczeń 2024 - badanie fragmentacji DNA plemnika - wszystko Ok
    Luty 2024 - badanie drożności - prawy jajowod niedrożny, lewy z utrudnionym przepływem

IVF start 28.02.24 r.
    Punkcja 09.03.24 r. - 🥚 11
    4 🥚 zamrożone
    Mamy dwie kropeczki oczekujące jedna 4.1.2. Druga 4.2.1
    Transfer odroczony ryzyko OHSS
  • IssGreen Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 02:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Hej kochane. Proszę napiszcie kiedy dostałyście pierwsza miesiączkę po punkcji? Nie miałam żadnego krwawienia a dziś takie skrzepy ciągnące brązowe. Wiecie takie jak gdy okres się długo spóźnia. Trochę się martwię ale u mnie 5 dzień po punkcji, biorę dupka, ale chyba natura sama działa. Wyjechałam akurat się zrelaksować a tu… Jutro będę pisać do mojego lekarza. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za Was i wasze kropeczki :)
    Dostałam miesiączkę dwunastego dnia po punkcji.

Iwona91 lubi tę wiadomość

age.png

2020 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 9 tydz.
    2022 - Ciąża naturalna 💚
    Poronienie zatrzymane 7 tydz.
    2023 - In vitro ❤️
    2024 - Jan 👶 💙

Ona: PCOS, mutacja MTHFR, delecja PAI 1, dodatnie p/ciała ANA
    On: hipospermia, teratozoospermia, asthenospermia, oligospermia

👩 40
    🧔 39
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona91 wrote:
    Ja miałam okres dokładnie 7 dni po punkcji, w trakcie brania dupka.
    I trwał, jak nigdy, prawie 6 dni 🙈
    Też się wystraszyłam, bo to było w zeszłą sobotę, napisałam do lekarza, ale powiedział że nic się nie dzieje i od poniedziałkowej wizyty zaczęłam brać estrofem pod transfer

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Asiek87 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, umnie już 16 dzień po punkcji a okresu dalej brak czy mam się martwić czy jeszcze poczekać ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ