X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.
Odpowiedz

Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga2019 Znajoma

Wysłany: 5 września 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pęcherz mi w tym miesiącu namieszał I nie urósł na czas. W związku z tym podanie zastrzyku też się opóźniło I zbiegło w czasie z moim wyjazdem.. Zastrzyk mam podać w sobotę wieczorem, a wyjeżdżam (sama) w sobotę rano i wracam w pon wieczorem. Stosunek więc mogę więc odbyć kilkanaście godzin przed zastrzykiem i dwie doby po.. Czy w takiej sytuacji jest szansa na ciążę? Ma któraś z Was jakieś doswiadczenie w tym temacie? Lekarz stwierdził że powinno być ok a ja wszędzie czytam że powinno się współżyć w dzień zastrzyku i w dzien po i już spisuje ten cykl na straty.. Oczywiście pęcherz też musi pęknąć, a ostatnio tego nie zrobił, ale to jakby już osobny temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 15:49

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ