X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.
Odpowiedz

Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga2019 Znajoma

Wysłany: 5 września 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pęcherz mi w tym miesiącu namieszał I nie urósł na czas. W związku z tym podanie zastrzyku też się opóźniło I zbiegło w czasie z moim wyjazdem.. Zastrzyk mam podać w sobotę wieczorem, a wyjeżdżam (sama) w sobotę rano i wracam w pon wieczorem. Stosunek więc mogę więc odbyć kilkanaście godzin przed zastrzykiem i dwie doby po.. Czy w takiej sytuacji jest szansa na ciążę? Ma któraś z Was jakieś doswiadczenie w tym temacie? Lekarz stwierdził że powinno być ok a ja wszędzie czytam że powinno się współżyć w dzień zastrzyku i w dzien po i już spisuje ten cykl na straty.. Oczywiście pęcherz też musi pęknąć, a ostatnio tego nie zrobił, ale to jakby już osobny temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 15:49

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ