X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.
Odpowiedz

Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga2019 Znajoma

Wysłany: 5 września 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pęcherz mi w tym miesiącu namieszał I nie urósł na czas. W związku z tym podanie zastrzyku też się opóźniło I zbiegło w czasie z moim wyjazdem.. Zastrzyk mam podać w sobotę wieczorem, a wyjeżdżam (sama) w sobotę rano i wracam w pon wieczorem. Stosunek więc mogę więc odbyć kilkanaście godzin przed zastrzykiem i dwie doby po.. Czy w takiej sytuacji jest szansa na ciążę? Ma któraś z Was jakieś doswiadczenie w tym temacie? Lekarz stwierdził że powinno być ok a ja wszędzie czytam że powinno się współżyć w dzień zastrzyku i w dzien po i już spisuje ten cykl na straty.. Oczywiście pęcherz też musi pęknąć, a ostatnio tego nie zrobił, ale to jakby już osobny temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 15:49

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ