X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.
Odpowiedz

Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga2019 Znajoma

Wysłany: 5 września 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pęcherz mi w tym miesiącu namieszał I nie urósł na czas. W związku z tym podanie zastrzyku też się opóźniło I zbiegło w czasie z moim wyjazdem.. Zastrzyk mam podać w sobotę wieczorem, a wyjeżdżam (sama) w sobotę rano i wracam w pon wieczorem. Stosunek więc mogę więc odbyć kilkanaście godzin przed zastrzykiem i dwie doby po.. Czy w takiej sytuacji jest szansa na ciążę? Ma któraś z Was jakieś doswiadczenie w tym temacie? Lekarz stwierdził że powinno być ok a ja wszędzie czytam że powinno się współżyć w dzień zastrzyku i w dzien po i już spisuje ten cykl na straty.. Oczywiście pęcherz też musi pęknąć, a ostatnio tego nie zrobił, ale to jakby już osobny temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 15:49

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ