X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.
Odpowiedz

Ovitrelle i stosunrk dwa dni po.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga2019 Znajoma

Wysłany: 5 września 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pęcherz mi w tym miesiącu namieszał I nie urósł na czas. W związku z tym podanie zastrzyku też się opóźniło I zbiegło w czasie z moim wyjazdem.. Zastrzyk mam podać w sobotę wieczorem, a wyjeżdżam (sama) w sobotę rano i wracam w pon wieczorem. Stosunek więc mogę więc odbyć kilkanaście godzin przed zastrzykiem i dwie doby po.. Czy w takiej sytuacji jest szansa na ciążę? Ma któraś z Was jakieś doswiadczenie w tym temacie? Lekarz stwierdził że powinno być ok a ja wszędzie czytam że powinno się współżyć w dzień zastrzyku i w dzien po i już spisuje ten cykl na straty.. Oczywiście pęcherz też musi pęknąć, a ostatnio tego nie zrobił, ale to jakby już osobny temat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2019, 15:49

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ