X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Owulacja po luteinie
Odpowiedz

Owulacja po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komus się udało?

Nie mogę się doczekać!
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ginekolog przepisał mi luteinę od 15 dc, przez 10 dni. Czytam,że to czeste działanie, ale chyba częściej dziewczyny biora od 16 dc. Czy komus się udało po luteinie?

Nie mogę się doczekać!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinę bierze się PO owulacji więc nie zawsze 15 dnia cyklu. Powinnaś mieć monitoring, aby wiedzieć, kiedy jest owulacja i wtedy moim zdaniem zacząć brać lek.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam to co napisała AgnieszkaH:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ