X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Owulacja po luteinie
Odpowiedz

Owulacja po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komus się udało?

Nie mogę się doczekać!
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ginekolog przepisał mi luteinę od 15 dc, przez 10 dni. Czytam,że to czeste działanie, ale chyba częściej dziewczyny biora od 16 dc. Czy komus się udało po luteinie?

Nie mogę się doczekać!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinę bierze się PO owulacji więc nie zawsze 15 dnia cyklu. Powinnaś mieć monitoring, aby wiedzieć, kiedy jest owulacja i wtedy moim zdaniem zacząć brać lek.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam to co napisała AgnieszkaH:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ