Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Owulacja po luteinie
Odpowiedz

Owulacja po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komus się udało?

Nie mogę się doczekać!
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ginekolog przepisał mi luteinę od 15 dc, przez 10 dni. Czytam,że to czeste działanie, ale chyba częściej dziewczyny biora od 16 dc. Czy komus się udało po luteinie?

Nie mogę się doczekać!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinę bierze się PO owulacji więc nie zawsze 15 dnia cyklu. Powinnaś mieć monitoring, aby wiedzieć, kiedy jest owulacja i wtedy moim zdaniem zacząć brać lek.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam to co napisała AgnieszkaH:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ