X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Owulacja po luteinie
Odpowiedz

Owulacja po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komus się udało?

Nie mogę się doczekać!
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ginekolog przepisał mi luteinę od 15 dc, przez 10 dni. Czytam,że to czeste działanie, ale chyba częściej dziewczyny biora od 16 dc. Czy komus się udało po luteinie?

Nie mogę się doczekać!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinę bierze się PO owulacji więc nie zawsze 15 dnia cyklu. Powinnaś mieć monitoring, aby wiedzieć, kiedy jest owulacja i wtedy moim zdaniem zacząć brać lek.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam to co napisała AgnieszkaH:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ