X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Owulacja po luteinie
Odpowiedz

Owulacja po luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komus się udało?

Nie mogę się doczekać!
  • AAgu Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ginekolog przepisał mi luteinę od 15 dc, przez 10 dni. Czytam,że to czeste działanie, ale chyba częściej dziewczyny biora od 16 dc. Czy komus się udało po luteinie?

Nie mogę się doczekać!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinę bierze się PO owulacji więc nie zawsze 15 dnia cyklu. Powinnaś mieć monitoring, aby wiedzieć, kiedy jest owulacja i wtedy moim zdaniem zacząć brać lek.

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam to co napisała AgnieszkaH:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ