X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pai 1 4g, heterozygota
Odpowiedz

Pai 1 4g, heterozygota

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki czy ktoras z was moze mi powiedziec czy sam acard wystarczy przy tej mutacji? Obecnie jestem w Uk i nie mam mozliwosci isc do lekarza. Czy w razie ciazy musze bac sie o to ze nie mam heparyny?
    Mthfr c677ct heterozygotyczny. Czy dostane metylowany kwas foliowy bez recepty?

10.09.2019 Marcel
  • -karola12- Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja przy pai homo i mthfr hetero dostałam zalecenia od immuno Acard 150 i metylowany kwas foliowy z witaminami B. Tylko to.Wszystko jest bez recepty. W razie ciąży heparyna. Ale wiem, że ginekolodzy różnie do tej heparyny podchodzą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ