X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pai 1 4g, heterozygota
Odpowiedz

Pai 1 4g, heterozygota

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2019, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki czy ktoras z was moze mi powiedziec czy sam acard wystarczy przy tej mutacji? Obecnie jestem w Uk i nie mam mozliwosci isc do lekarza. Czy w razie ciazy musze bac sie o to ze nie mam heparyny?
    Mthfr c677ct heterozygotyczny. Czy dostane metylowany kwas foliowy bez recepty?

10.09.2019 Marcel
  • -karola12- Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja przy pai homo i mthfr hetero dostałam zalecenia od immuno Acard 150 i metylowany kwas foliowy z witaminami B. Tylko to.Wszystko jest bez recepty. W razie ciąży heparyna. Ale wiem, że ginekolodzy różnie do tej heparyny podchodzą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ