X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pasnik-czy ktos ma do oddania wizyte?
Odpowiedz

Pasnik-czy ktos ma do oddania wizyte?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mila79 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy ktoras ma moze zarezerwiwana wizyte u dr Pasnika a juz zaszla/nie potrzebuje/nie chce/nie zalezy jej/nie ma ochoty go widziec .. ;) ... chetnie przygarne! Dajcie znac!

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu nie ma już opcji zamiany. Jak ktoś rezygnuje to na to miejsce wchodzi osoba z listy rezerwowej. Nawet na ścianie w przychodni mają to napisane. Od marca bardzo tego pilnują.

• Mila79 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:
    Od jakiegoś czasu nie ma już opcji zamiany. Jak ktoś rezygnuje to na to miejsce wchodzi osoba z listy rezerwowej. Nawet na ścianie w przychodni mają to napisane. Od marca bardzo tego pilnują.

O nie :( ale pech!
    Joanien - a na której przychodni? ja się na razie próbowałam dodzwonić do Salve Medica w warszawie i dzwoniłam tez do Łodzi do jakiegos APC Laboratoriua czy cos takiego. gdzie mogę go jeszcze złapać??

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w APC w Łodzi.
    Docent przyjmuje tylko w tych dwóch miejscach.

Jeśli szukasz, a zależy Ci na czasie do spróbuj się dostać do Sachy, Wilczyńskiego lub Malinowskiego. Z tego co czytam i się orientuję to obecnie mają krótsze terminy niż Paśnik. Inna sprawa, że zawsze możesz prosić o dopisanie na listę rezerwową do docenta :)

Mila79 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ