X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pasnik-czy ktos ma do oddania wizyte?
Odpowiedz

Pasnik-czy ktos ma do oddania wizyte?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mila79 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy ktoras ma moze zarezerwiwana wizyte u dr Pasnika a juz zaszla/nie potrzebuje/nie chce/nie zalezy jej/nie ma ochoty go widziec .. ;) ... chetnie przygarne! Dajcie znac!

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu nie ma już opcji zamiany. Jak ktoś rezygnuje to na to miejsce wchodzi osoba z listy rezerwowej. Nawet na ścianie w przychodni mają to napisane. Od marca bardzo tego pilnują.

• Mila79 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joanien1104 wrote:
    Od jakiegoś czasu nie ma już opcji zamiany. Jak ktoś rezygnuje to na to miejsce wchodzi osoba z listy rezerwowej. Nawet na ścianie w przychodni mają to napisane. Od marca bardzo tego pilnują.

O nie :( ale pech!
    Joanien - a na której przychodni? ja się na razie próbowałam dodzwonić do Salve Medica w warszawie i dzwoniłam tez do Łodzi do jakiegos APC Laboratoriua czy cos takiego. gdzie mogę go jeszcze złapać??

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2020, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w APC w Łodzi.
    Docent przyjmuje tylko w tych dwóch miejscach.

Jeśli szukasz, a zależy Ci na czasie do spróbuj się dostać do Sachy, Wilczyńskiego lub Malinowskiego. Z tego co czytam i się orientuję to obecnie mają krótsze terminy niż Paśnik. Inna sprawa, że zawsze możesz prosić o dopisanie na listę rezerwową do docenta :)

Mila79 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ