PCO, LEKI I CIAŻA
-
Witam Was bardzo serdecznie Kobietki.
Zaczne od począku mam 21 lat od półtorej roku staram się o bobaska teraz z lekami od miesiąca brałam clo i zastrzyk pregnyl 5000 po tym leku pękły mi dwa pęcherzyki bo tyle miałam ale były duże i lekarz się nawet śmiał ze jak będę w ciązy to będę miała podwójne szczęście a tu nic byłam na teście beta po 15 dniu wynik mój to 0,47 koleżanki mówią ze za wysoki on jest nie wiem co o tym myśleć.
Posiadam Pco wykryty został dosyć niedawno ponieważ każdy ginekolog mówił mi że to torbiele zwykłe i dostawałam anty po 5 miesiącach powiedziałam ze chce być w ciąży i poszłam do innego to powiedział ze to jest pco i zajmie się tym i moją ciążą bo czasu nie ma a ja młoda jestem i zaczęłam to leczenie które wcześniej opisałam po 11 dniach od zastrzyku zrobiłam test i wyszły dwie kreski jedna blada a po 12,13,14 i 15 jedna kreska.
zastanawiam się jakie badania zrobić ze by się dowiedzieć co może być ze po mimo leków nie udało się może jajowody zbadać proszę was o rade co wy byście zrobiły na moim miejscu ?? i czy ktoś miał taki wynik jak ja z beta ?? Dziewczyny musimy się wspierać bo wiem i każda z nas wie co czuje się kiedy jest jedna kreska i ze potrzebuje rozmowy nie koniecznie z partnerem.W czasie nie udanych prób o bobaska różnie jest w związkach wiem po sobie. Opiszcie swoje doświadczenia bo każda ma inneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 14:47
Kasica -