X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną pcos a podanie piku przed punkcja
Odpowiedz

pcos a podanie piku przed punkcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jaśmine777 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czy któraś z Was miałam podane przed punkcja ovitrelle i Decapeptyl gdy miała około 25 pęcherzyków ? Pierwszy raz mam podane ovitrelle i się zastanawiam czy ona mi nie zrobi hiperki ? Zawsze miałam Decapeptyl podany i było dobrze

jaśmine
  • Ela123 Debiutantka

Wysłany: 6 kwietnia, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, ja miałam sam Decapeptyl przy stymulacji i miałam OHSS. Chyba to zależy od dawkowania leku, wielkości jajeczek i ich jakość itd.

Dodam że przez PCO miałam 14 pobranych jajeczek z czego tylko jeden miałam średniej jakości zarodek.

• Lavariavel Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez choruje na pcos. Pierwszy protokół krotki zakończony decapeptyl pobrano grubo ponad 25 pecherzykow, nie wszystkie udało się pobrać bo krwawienia dostalam I część juz na żywca robione bo się przebudziłam. Zakończyło się zespołem hiperstymulacji z kliniki odrazu na szpital bo nie dalam rady wstać. Mdlalam. Tylko jeden zarodek ostatecznie, transfer nie udany.
    Wczoraj miałam drugą punkcje, długi protokół zakończony ovitrelle. Pobrano 26 komorek. Czuje się lepiej niż po pierwszym razie ale brzuch wzdęty, zaparcia, i ogólnie taj srednio się czuje. Jutro na kontrol rano jadę. Miejmy nadzieję że bez hiperki się uda

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ