X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCOS a włoski- zioła
Odpowiedz

PCOS a włoski- zioła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ten temat już był, jeśli był, to możecie mnie jakoś przekierować :)
    Czy są jakieś zioła zmniejszające włoski na twarzy ?
    Raczej do picia ale może być nawet do smarowania ...
    Czy dużo z Was je ma z tym zespołem ? :/

Czekamy na Ciebie :***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam włosy na nogach w sumie nie szukałam nic na ten tematy aby temu zapobiec lub zminimalizować . Nie martw się mój mąz też się śmiej że mam wąsy tylko takie jasne są a jak u ciebie z owulacją miewasz ją czasem ?

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Jeszcze nie zaczęłam mierzyć sobie temperatury.

Czekamy na Ciebie :***
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ