X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCOS a włoski- zioła
Odpowiedz

PCOS a włoski- zioła

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ten temat już był, jeśli był, to możecie mnie jakoś przekierować :)
    Czy są jakieś zioła zmniejszające włoski na twarzy ?
    Raczej do picia ale może być nawet do smarowania ...
    Czy dużo z Was je ma z tym zespołem ? :/

Czekamy na Ciebie :***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam włosy na nogach w sumie nie szukałam nic na ten tematy aby temu zapobiec lub zminimalizować . Nie martw się mój mąz też się śmiej że mam wąsy tylko takie jasne są a jak u ciebie z owulacją miewasz ją czasem ?

• wioleta4444 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia. Jeszcze nie zaczęłam mierzyć sobie temperatury.

Czekamy na Ciebie :***
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ