Pierwsza IUI
-
Cześć kobietki. Jestem tu pierwszy raz. Dziś 26 DC w 28 DC czyli 2 dni przed @ pierwsza wizyta przed inseminacja. Powiedzcie jak to u Was wyglądało, na co się nastawić i czego się spodziewać. Jakie miałyście badania? I o co zapytać lekarza. Drożność ok. U męża trochę obniżone parametry reszta w normie. To już 3 rok starań
-
Cześć, na spokojnie, doktor na pewno wszystko powie. Lista koniecznych badań do wykonania zależy od miejsca wykonywania iui. Z tego co czytałam, w niektórych placówkach tylko kobieta ma listę badań do wykonania, w niektórych również mężczyzna.
Iui możesz mieć robione na cyklu naturalnym (bez hormonów) lub na cyklu stymulowanym (z hormonami przyjmowanymi przed owulacja.
Przed iui będziesz mieć na pewno przynajmniej jedna wizytę - ocenę cyklu. Na niej doktor powie, kiedy będzie owulacja i którego dnia macie się zgłosić na iui.
Będzie dobrze ✊✊ -
PozytywnaAna wrote:Cześć, na spokojnie, doktor na pewno wszystko powie. Lista koniecznych badań do wykonania zależy od miejsca wykonywania iui. Z tego co czytałam, w niektórych placówkach tylko kobieta ma listę badań do wykonania, w niektórych również mężczyzna.
Iui możesz mieć robione na cyklu naturalnym (bez hormonów) lub na cyklu stymulowanym (z hormonami przyjmowanymi przed owulacja.
Przed iui będziesz mieć na pewno przynajmniej jedna wizytę - ocenę cyklu. Na niej doktor powie, kiedy będzie owulacja i którego dnia macie się zgłosić na iui.
Będzie dobrze ✊✊
Dziękuję za dobre słowo. Ja chyba oszaleję do poniedziałku 😕
-
Dzień dobry ,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -