X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pierwsza wizyta immunolog - badania
Odpowiedz

Pierwsza wizyta immunolog - badania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewann Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2023, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przeszłam swoje 3 poronienie .. mam zalecenie umówienia się do immunologa -(dr paśnika) terminy pewnie odległe jutro będę próbowała dzwonić ale chciałabym na ta wizytę jechać już z jakimiś wynikami żeby nie czekać bezczynnie na konsultacje .. czy możecie podpowiedzieć jakie badania warto zrobić przed pierwsza konsultacja ?

Wiem ze każdy przypadek jest inny ale są pewnie jakieś podstawowe badania na podstawie których immunolog zleca ewentualne kolejne

Mutacje oraz cytokiny mam zrobione . Wyszły mthfr i pai 1 nieprawidłowe ( acard włączony i heparyna w ciąży )

Będę wdzięczna ze wszystkie sugestie .
    Dr Paśnik jest podobno najlepszy ale może macie do polecenia kogoś równie dobrego . Miasto nie ma żadnego znaczenia . Dojadę wszędzie jeśli tylko warto

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2023, 00:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ