Pierwsza wizyta w Klinice _ gdzie warto
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Na pewno niektóre z Was myślą teraz jaką Klinikę i lekarza wybrać. Nas z mężem czeka właśnie pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności. Jesteśmy na etapie szukania.
Od razu nadmieniam, że na tym etapie interesuje nas tylko Inseminacja.
Mieszkamy w Warszawie i chcemy tutaj podejść do inseminacji.
Dziewczyny, prośba do was ogromna - którą Klinikę i którego lekarza w Warszawie polecacie? Poza tym nigdzie nie ma statystyk inseminacji. Chodzi o podejście konkretnego lekarza do pary. Pójście do kogokolwiek to każdy potrafi, ważne aby wybrać tego który potrafi także dodać otuchy i wiary w niepowodzeniach, który będzie nas słuchał i tego czego oczekujemy. Który ma konkretny plan działania. Proszę - pomóżcie ........ -
Bł, Invimed podawał statystyki na pewno u siebie na stronie albo w jakimś artykule w necie. Oni mają mają bardzo dobre wyniki jeżeli chodzi o iv, ponad 40%. Ja się u nich lecze przygotowuje się do ivf z kd. Mam obciążenie genetyczne i niestety nie wchodzi nic innego w rachubę. O jakiej klinice myślałaś, bo ja sie przenosiłam z innej. moge coś podpowiedzieć. Ile sie staracie ?
Aniall -
nick nieaktualny
-
Witajcie podbijam temat lekarzy i klinik w Warszawie. Jakiego lekarza i klinike polecacie na pierwszą wizytę? W ogóle gdzie zaczac sie leczyć? My się staramy z pół roku i bez żadnego efektu.Byłam u endokrynologa i gina niby wszystko ok,ale czujeże coś jest ze mną nie tak. Poza tym gdzie mogłby się przebadac moj mąż? Bardziej chodzi mi o lekarza, speca od ewentualnej niepłodności niż klinikę. Macie jakiegoś sprawdzonego lekarza? Proszę o pomoc.starania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -