X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pierwsze IVF

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. chcialabym sie poradzić ponieważ pracuję dosyc ciężko fizycznie po 12h.musze dużo dzwigac. pod koniec stycznia zacznę symulacje do ivf i pytanie brzmi czy powinnam pracowac w czasie stymulacji i po transferze czy lepiej wziąść L4. wczesniej byłam stymulowana clo przed iui i tak bolal mnie brzuch ze ledwo dawalam rade pracować i zawsze byly min 2 pecherzyki ale niestety 2 iui nieudane. i zdecydowalismy sie na ivf po 3 latach starań

age.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczas stymulacji należy się oszczędzać. Wysiłek fizyczny nie jest wskazany. Po transferze również.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ