X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pierwsze IVF

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia12323 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam. chcialabym sie poradzić ponieważ pracuję dosyc ciężko fizycznie po 12h.musze dużo dzwigac. pod koniec stycznia zacznę symulacje do ivf i pytanie brzmi czy powinnam pracowac w czasie stymulacji i po transferze czy lepiej wziąść L4. wczesniej byłam stymulowana clo przed iui i tak bolal mnie brzuch ze ledwo dawalam rade pracować i zawsze byly min 2 pecherzyki ale niestety 2 iui nieudane. i zdecydowalismy sie na ivf po 3 latach starań

age.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczas stymulacji należy się oszczędzać. Wysiłek fizyczny nie jest wskazany. Po transferze również.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ