X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PILNE! Transfer a stan zapalny (ząb)
Odpowiedz

PILNE! Transfer a stan zapalny (ząb)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rebe Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 07:39

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobna sytuację miesiąc temu i pisałam emaila do immunuloga. U mnie chodziło o wyrwanie ósemek (tez nosze aparat). Immunolog odpisał, aby takie rzeczy robić minimum 3 tygodnie przed transferem.
    Twoje podrażnienie jest na pewno mniej inwazyjne niż wyrwanie zęba, ale każde takie działanie wywołuje odpowiedź immunologiczną organizmu. Ja zrezygnowałam z zabiegu, a chciałam go zrobić 2 tyg. przed transferem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 18:23

• rebe Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 07:39

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • bonnie1234 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rebe wrote:
    Dziękuje za odpowiedz bonnie. Ie wiem dlaczego pomyslalam p tym dopiero w poczekalni u ortodonty...ale jestem już zdecydowana ze zrezygnuje z tego zabiegu, trudno najwyżej leczenie potrwa trochę dłużej. Transfer jest priorytetem .Dzięki jeszcze raz
    Rebe doskonale Cię rozumiem, bo mi sie też mega opóźnia leczenie ortodontyczne przez niepłodność. Już bym chciała ściągnąć aparat, a się nie zanosi, bo zawsze coś wypada, co mi opóźnia leczenie...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ