X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienia przed okresem
Odpowiedz

Plamienia przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alieme Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,mam za sobą stratę w 6 miesiącu ciąży.
    Od 1,5roku bezskuteczne starania. Kilka miesięcy temu pierwsza kinihsiteroskopia- zrosty i stan zapalny. Dostałam antybiotyki.
    Jedynymi objawami były plamienia przed okresem i po okresie.
    Później kontrolna histeroskopia- ponowne zrosty,lekko zaczerwienione endometrium. Na wszelki wypadek ponowna antybiotykoterapia bez konieczności powtórki. W wyniku biopsji brak już stanu zapalnego.
    Drugi cykl kiedy jestem po histeroskopii i drugi cykl kiedy mój okres tydzień wcześniej zaczyna się już plamieniami. Najpierw różowe (tylko podczas parcia-wypróżniania),później przechodzą w brązowe.
    Nie wiem czy to jeszcze czas na jakieś dochodzenie do siebie organizmu czy jaka może być tego przyczyny.. lekarz dopiero za 2 miesiące,co mogę jeszcze sprawdzić zeby ewentualnie wykluczyć przyczynę?
    Progesteron 8 dni po owulacji 19..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ