X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienia przed okresem
Odpowiedz

Plamienia przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alieme Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,mam za sobą stratę w 6 miesiącu ciąży.
    Od 1,5roku bezskuteczne starania. Kilka miesięcy temu pierwsza kinihsiteroskopia- zrosty i stan zapalny. Dostałam antybiotyki.
    Jedynymi objawami były plamienia przed okresem i po okresie.
    Później kontrolna histeroskopia- ponowne zrosty,lekko zaczerwienione endometrium. Na wszelki wypadek ponowna antybiotykoterapia bez konieczności powtórki. W wyniku biopsji brak już stanu zapalnego.
    Drugi cykl kiedy jestem po histeroskopii i drugi cykl kiedy mój okres tydzień wcześniej zaczyna się już plamieniami. Najpierw różowe (tylko podczas parcia-wypróżniania),później przechodzą w brązowe.
    Nie wiem czy to jeszcze czas na jakieś dochodzenie do siebie organizmu czy jaka może być tego przyczyny.. lekarz dopiero za 2 miesiące,co mogę jeszcze sprawdzić zeby ewentualnie wykluczyć przyczynę?
    Progesteron 8 dni po owulacji 19..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ