X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwiaa Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2019, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tutaj nowa. Z mężem staramy się o dziecko, jesteśmy po pierwszym stymulowanym cyklu, dostałam progesteron. Dzisiaj poszłam na bete, a w pracy zauważyłam brązowe plamienie, a przecież nadal biorę leki. Co to może znaczyć, okres mimo, że nie został odstawiony progesteron?

• Malinka2401 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo implantacja albo okres się rozkręca. Który dzień po owulacji?

24l
    06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
    03.19 Angelius Provita dr MP
    03.19 drożność ok, hormony ok
    26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨‍👩‍👧‍👦
  • sylwiaa Koleżanka

Wysłany: 9 maja 2019, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 dni po owulacji.

• Malinka2401 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak jal wyżej napisałam. :) jak się okres nie rozkręci to zrób test a jal wyjdzie negatywny to idź do gina, może zaleci jakieś leki, bo może to też być niedomoga lutealna.

24l
    06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
    03.19 Angelius Provita dr MP
    03.19 drożność ok, hormony ok
    26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨‍👩‍👧‍👦
  • sylwiaa Koleżanka

Wysłany: 9 maja 2019, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystąpienie plamienia w czasie zażywania progesteronu może być związany z niedomogą?
    Byłam wczoraj na becie, dzisiaj idę po wynik.
    Powiedz mi proszę, jeśli faktycznie to miesiączka to jak odstawie progesteron to miesiączka znów się pojawi?

• anakonda Autorytet

Wysłany: 9 maja 2019, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli jestes 14dni po owulacji i beta bedzie negatywna to dostajesz wlasnie miesiączke . Mimo brania lekow mozesz miec miesiaczke to calkiem normalne .

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
    3 IUI :(
    03.2016 I procedura krótki protokół ICSI :(
    05.2016 II procedura krótki protokół ICSI :(
    Zmiana kliniki MedArt
    09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki :)
    29.11.2016 crio 4AA cb
    Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc :(
    V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
    10.04. 2019transfer :(
    24.11+ atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    17.12❤️
  • sylwiaa Koleżanka

Wysłany: 9 maja 2019, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anakonda wrote:
    Jesli jestes 14dni po owulacji i beta bedzie negatywna to dostajesz wlasnie miesiączke . Mimo brania lekow mozesz miec miesiaczke to calkiem normalne .

A jeśli odstawie progesteron, krwawienie znów wystąpi po jakimś czasie? Czy po prostu odstawiam, teraz mam okres i już?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ