X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Plamienie srodcykliczne po nieudanym cyklu stymulowanym
Odpowiedz

Plamienie srodcykliczne po nieudanym cyklu stymulowanym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie Staraczki,

dzis jest moj 11 dzien cyklu po (niestety) nieudanym cyklu stymulowanym i pojawily sie plamienia. Bol w krzyzach mam juz od wczoraji ogolnie czuje sie tak jak kilka dni przed okresem. Pierwszy raz cos takiego mi sie przytrafilo. Czy ktoras z Was miala podobnie?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu nieudanym????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieudany, w tym sensie, ze bez pozytywnego wyniku bHCG .
    Dodatkowo biore teraz kapsulki z olejem z wiesiolka. Moze tomiec jakis wplyw a plamienia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ