X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Po HSG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SyHa85 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widziałam kilka podobnych wątków, ale wszystko niezbyt aktualne. Jestem po HSG 16.10- miałam robione w 9dc. Oba jajowody były niedrożne, ból niesamowity podczas badania, ale udało się udrożnić oba. Martwi mnie jednak stan teraz. Krwawienie było w dniu HSG, następnego dnia plamienie i ból brzucha. I był spokój do wczoraj. . .W nocy obudził mnie okropny ból brzucha, prawie zemdlałam. Kłucie jajnika. I od wczoraj niesamowity ból podbrzusza i jestem baaaardzo wzdęta- ledwo mieszcze się w spodnie! Miała któraś tak???

ckaidqk3gu9q879y.png[/url]
  • Rafaello Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może udrożnili jajowód i w taki sposób objawiła Ci się owulacja?

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, rozmawiałam z lekarzem i tak właśnie było- owulka po tym HSG baaaaardzo odczuwalna była.

• Rafaello Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    Masz racje, rozmawiałam z lekarzem i tak właśnie było- owulka po tym HSG baaaaardzo odczuwalna była.

To mam nadzieję, że działałaś z serduszkami w tym czasie?;) oby skończyło się to II kreskami:)

• 1988 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jestem po HSG 22.10.2015 oba jajowody drozne. Podczas badania tylko szczypalo i uczucie rozrywania od środka. Jestem właśnie po owulacji też bolała jak nigdy. Myślę że to wszystko przez rozpulchnione jajowody. Staranko a i owszem było ;) mam nadzieję że będę wśród tych szczęśliwych którym udało się w cyklu z HSG

• 1988 Koleżanka

Wysłany: 26 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wzdęcia to myślałam że przesadziłem w weekend z jedzeniem ale widzę że raczej nie. Czuję się pełna i jestem wzdeta

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1988 ja miałam tak samo- ale 2 dni po owu śladu juz nie było. Ani po bólu ani po wzdęciu.

• 1988 Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    1988 ja miałam tak samo- ale 2 dni po owu śladu juz nie było. Ani po bólu ani po wzdęciu.
    Mi po kilku dniach też wszystko minęło. Teraz mogę góry przenosić. A jak u Ciebie?

• SyHa85 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1988 wrote:
    Mi po kilku dniach też wszystko minęło. Teraz mogę góry przenosić. A jak u Ciebie?

No ja z tymi górami to niekoniecznie hehe jedna kreska na teście. Trudno, zbieram siły na nowy cykl!

• 1988 Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SyHa85 wrote:
    No ja z tymi górami to niekoniecznie hehe jedna kreska na teście. Trudno, zbieram siły na nowy cykl!
    Ja cholernie boję się testować.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ