Podlaskie / Białystok
-
Hej. Poszukuje dobrego lekarza który pomoże nam zajść w ciąże . Znacie jakiegoś lekarza bądź klinikę która jest godna plecenia?
W chwili obecnej jeżdżę do dr Świąteckiej. Jak narazie bez rezultatu. Miałam robioną inseminację, lecz się nie udała.
Chciałabym może spróbować u kogoś innego.
Jak ktoś by pomógł, podzielił się informacjami na swój temat, będę bardzo wdzięczna. -
nick nieaktualny
-
Adrenalina wszystko zależy od tego czy coś robiliście już w tym kierunku ... czy jakieś leczenie było? czy może to początek drogi i jesteście zieloni w temacie Jeśli Chciałabyś podstawowej konsultacji z badaniami polecam Kriobank i ich obecną promocję którą wyżej zamieściła Anatolka...
Co wyjdzie po tych badaniach zadecyduje jaką drogę będzie można obrać... czy zwykły monitoring cyklu wspomagany jakimiś tabletkami, czy inseminację, czy in vitro ostatecznie...
Jeżeli jesteś przeciwna metodzie in vitro... to jest również naprotechnologia w Białymstoku na Antoniukowskiej u Wasilewskiego, tam wizyta na dzień dobry to jakieś 300zł. plus diagnostyka...
Kładą tam nacisk na dietę, obserwację siebie ... badania. Ma się trenera od obserwacji swojego organizmu...
No ale to wszystko kosztuje... Teraz znajomy mówił że po pierwszej wizycie wyszli z paragonem za około 2 tyś... Ale druga strona medalu jest taka ze znam małżeństwo starające się przez 7 lat, po 1 in vitro, które właśnie u Wasilewskiego zaszło w ciążę w 5 cyklu starań
Mam znajomych - 9 lat starań 3 nieudane próby ivf... i rok u Mrugacza w Bocianie i naturalna ciąża... Dziś malec ma już prawie 2 latka...
Także wszystko zależny czego oczekujesz.... -
Ja przez prawie rok chodziłam do dr Szymańskiej - specjalizuje się w naprotechnologii (niestety skupiła się na mnie pomijając męża). Jednak w związku z bardzo słabymi wynikami nasienia męża i prawie 3 latami starań zmieniłam lekarza na dr Piotra Pierzyńskiego. Chodzę do niego od czerwca. Zajął się zarówno mną jak i mężem. Zakwalifikował nas także do ivf.
Póki co jestem z niego bardzo zadowolona. Konkretny, kulturalny, zna się na tym, co robi. Zanim podejmie jakiekolwiek decyzje zleca diagnostykę.
A większość procedury będziemy mieli w Kriobanku.Kava, ewik123 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, narazie jeżdzę do Bociana. Juz jestem po laparoskopii. Tak jak pisałam na gorze dwie iui nieudane u poprzedniej pani dr. A teraz w bocianie po 3 inseminacji czekam na rezultat. Jak sie nie uda to pewnie spróbuje 4 raz. Jak dalej bedzie bez powodzenia to albo namowie mojego M na ivf ( choć jest nastawiony na NIE ) albo wybierzemy jeszcze jedna klinikę. Ehh.
-