X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną podniesiony poziom androgenów
Odpowiedz

podniesiony poziom androgenów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia1985 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam stwierdzone PCOs, porobiłam badania i niestety oprócz niskiego poziomu progesteronu - 0,61 w 21dc, androstendiol dwa razy ponad norme, testosteron i DHEA też prawie dwa razy :(
    Chciałam Was zapytać, czy któraś też miała problemy z męskimi hormonami i jaka była historia leczenia..
    Z objawów: brak owulacji, lekka nadwaga (w tym kumulacja na brzuchu) i przetłuszczanie się skóry twarzy (masakra - nie mogę sobie z tym poradzić) i włosów.

Cudzie trwaj...

hchydqk36gozmwny.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ