Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Podwójna dawka Ovaleap - stymulacja
Odpowiedz

Podwójna dawka Ovaleap - stymulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LisaM Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyłam brać gonapeptyl i wczoraj lekarz zapisał mi leki na stymulację - mensinorm 150j i ovaleap 150j, niestety pierwszy raz robiliśmy te zastrzyki i przy tym ovaleap po sekundzie zeszło do 0 i myślałam że nie udał się ten zastrzyk wiec powtórzyliśmy, a on się chyba udał i dostałam podwójną dawkę chyba czyli 300j. Czy ktoś miał taką historię? Klinika póki co nie odbiera, nie wiem co z kolejną dawką.

• Alina Malina Autorytet

Wysłany: 11 czerwca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam w pierwszym dniu stymulacji jak nie umiałam robić sobie zastrzyków. Lekarz odpisał że na tym etapie stymulacji podwójna dawka jest bezpieczniejsza niż żadna i nic się nie stało. Potem miałam już brać normalnie.

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
    7 dpt: ⏸️
    USG prenatalne 🩵 NIPT zdrowy chłopiec 🐥
    preg.png
  • LisaM Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina Malina wrote:
    Ja tak miałam w pierwszym dniu stymulacji jak nie umiałam robić sobie zastrzyków. Lekarz odpisał że na tym etapie stymulacji podwójna dawka jest bezpieczniejsza niż żadna i nic się nie stało. Potem miałam już brać normalnie.
    Dziękuję za podzielenie się. W klinice też mi powiedzieli żebym brała tak jak miałam zalecone.

Alina Malina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ