X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polipowate endometrium
Odpowiedz

Polipowate endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LILA_33 Autorytet

Wysłany: 16 września 2022, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) pisze z takim pytaniem, ostatnio miałam wykonywana histeroskopie, w badaniu hp wykazano polipowate fragmenty endometrium w fazie proliferacji. Czy ktoś miał może podobny problem ? Czy polipowate endometrium można jakoś leczyć? Czy to bardzo utrudnią implantacje?

age.png

Od 2020 r. Starania o pierwsze👶
    09/2020 💔

Maj 2022 - pierwsza IUI ...❌
    Czerwiec 2022 - druga IUI...❌
    09/2022 - histeroskopia - usunięcie polipa

09/2023 nasze największe szczescie jest już na świecie 💖
  • samantka Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia 2023, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILA_33 wrote:
    Cześć:) pisze z takim pytaniem, ostatnio miałam wykonywana histeroskopie, w badaniu hp wykazano polipowate fragmenty endometrium w fazie proliferacji. Czy ktoś miał może podobny problem ? Czy polipowate endometrium można jakoś leczyć? Czy to bardzo utrudnią implantacje?
    Czy mogę prosić o wiadomość na priv?

• Ananasowa Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2023, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILA_33 wrote:
    Czy lekarze coś na to zlecili ?

Ona :
    30 lat
    Endometrioza i adenomioza
    Brak lewego jajowodu
    Prawy jajnik nie pracuje
    FSH 30 😱
    On :
    30 lat
    Azospermia
    Żylaki powrózka nasiennego
    Decyzja o AZ!

25.10.2022r. AZ - invimed Katowice
    Beta : 2,30 💔😭
    29.11.2022r. biopsja endometrium z wycinkiem CD 138 - drobne fragmenty cewek gruczołowych i ropne nacieki zapalne. Materiał nie pozwala na oznaczenie markerów.
    15.12.2022r histeroskopia operacyjna - polipowate fragmenty endometrium w fazie poliferacji.
    Leczenie :
    unidox 10 dni
    Tarivid 14 dni
    Provag / dicoflor 6
    30.12.2022r. 1 zastrzyk diphlerine
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ