Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynka wrote:Login tak co u Was ?
Mama-Hani jak rozwiązujecie sprawy lokalowe na wyjeździe?
Pewnie priv jak wrócimy 🙂🙂Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Styczeń powrót do diagnostyki ⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Krokodyl wrote:Dziewczyny dobrze czytać, że Wasze maluszki rosną i wszystko dobrze. U nas również. Pozdrawiam
Maciej do polecenia gina od ginekologii regeneracyjnej ?
Nie mam problemów w tym temacik chodzę sama da siebie i komfortu do dr Bocianowskiej ostatnio byłam na laserze terminy brak pojedynczy na luty można polować jak coś się zwolni bardzo polecam albo dr Turowska- Dołowy,Piotr Piekarski .Dr Bocianowska przepraszam terminy zależy od powodu wizyty gin regeneracyjna nawet na listopad wiec lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia, 16:21
Krokodyl lubi tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Dziewczyny udanych wyjazdów,odpoczynku i pięknych wspólnych chwil.
Od siebie mogę polecić dr P Piekarskiego co prawda nie wiem jak z gin regeneracyjną ale prowadzi mi ciążę i polecam
Krokodyl, Mama_Hani lubią tę wiadomość
-
Emfanka Ignaś już taki duży, wszystkiego dobrego dla Was 🙂
Mama-Hani bawcie się dobrze i dziękuję za pomoc 🙂
Emfanka, Mama_Hani lubią tę wiadomość
Ona 32 lat On 34 lata
PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:Bezova jak Wy się macie , Ewelinamala co u Was ?
U nas pomału do przodu mąż już wrócił do pracy ten tydzień jest za granicą dzisiejsza nocka szkoda gadać 🤣 będziemy testować inne rozwiązania
Jak U Was ?👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Mama-Hani sorki za bezpośredniość ostatnio coraz wiecej dyskusji na temat śmierci mózgu samo wyskakuje mu na fb szczerze informacje są różne jak to w końcu jest ?👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Ewelinamala wrote:Mama-Hani sorki za bezpośredniość ostatnio coraz wiecej dyskusji na temat śmierci mózgu samo wyskakuje mu na fb szczerze informacje są różne jak to w końcu jest ?
Zawsze są różne zdania i spojrzenia na daną sytuacje ,kryteria śmierci mózgu 68 rok nie była procedurą na potrzeby trasplantacji ( wiem bardzo gorący temat ) śmierć człowieka w polskim i europejskiej ustawodawstwie można stwierdzić na dwa mechanizmy pierwszy ustanie czynności serca drugi śmierć mózgu .W dzisiejszych czasach mamy doskonałe badania instrumentalne które pokazują przepływ krwi przez mózgowie można również pokazać rodzinie miejsce od którego krew nie płynie do mózgu ( dzisiaj w komisji mamy dwóch lekarzy plus radiolog ) mózg człowieka umiera po 3 minutach niedokrwienia jest to pierwszy narząd który traci swoje funkcje .Np udar ( oczywiscie zależy od rodzaju zaawansowania itd ) czesto jest wyjściowym stanem którego konsekwencją później jest / może być śmierć mózgu następuje zalanie i martwica .Ciężki tematWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 06:41
Wiktoria●, Milka🙂, Ewelinamala, Biobio3, ewelina_30 lubią tę wiadomość
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Ewelinamala ogólnie bardzo dobrze 🙂 Zojka jest przeciwieństwem Leona rozpieszcza nas pod każdym względem nawet spania zobaczymy jak będzie dalej .Wczoraj miałam bardzo sentymentalny dzień za rok pierwszy września mój syn pójdzie do szkoły😭
Co do powyższego tematu są burzliwe dyskusje na fb mam wrażenie, że starsze pokolenie ma utarte schematy i niestety brak edukacji w temacie.
Ewelinamala dużo sił dla Was 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 06:35
Ewelinamala lubi tę wiadomość
Ona 32 lat On 34 lata
PMOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:Ewelinamala ogólnie bardzo dobrze 🙂 Zojka jest przeciwieństwem Leona rozpieszcza nas pod każdym względem nawet spania zobaczymy jak będzie dalej .Wczoraj miałam bardzo sentymentalny dzień za rok pierwszy września mój syn pójdzie do szkoły😭
Co do powyższego tematu są burzliwe dyskusje na fb mam wrażenie, że starsze pokolenie ma utarte schematy i niestety brak edukacji w temacie.
Ewelinamala dużo sił dla Was 💪
Była dyskusja pod postem chłopca z Łodzi nie ma o tym zielonego pojęcia po tuch wszystkich postach totalny bałagan w głowie 🫣 dobrze wiedzieć 🙂
Ewelinamala lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:Ewelinamala ogólnie bardzo dobrze 🙂 Zojka jest przeciwieństwem Leona rozpieszcza nas pod każdym względem nawet spania zobaczymy jak będzie dalej .Wczoraj miałam bardzo sentymentalny dzień za rok pierwszy września mój syn pójdzie do szkoły😭
Super i oby tak dalej 🙂 My działamy 💪💪👧31l🧑35l
30.05.2025 Franciszek
Sanco pro ✅️
17.08.2026 Ignacy -
Dobry kolega jest koordynatorem transplantacji kiedyś mówił zdecydowanie większy problem trudny temat do rozmów jest u osób dorosłych transplantacja dziecięca rodzice często podejmują sami temat jako pierwsi ale to są różne składowe które mają na to wpływ ,świadomość zdecydowanie rośnie np przeszczepów serca mamy wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września, 16:14
Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Moja Hania za rok również szkoła z jednej strony duma z drugiej niedowierzanie ....Ja 38 l On 38 l
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Emfanka, Login , Dziewczynka bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze 🙂
Ewelinamala bądź silna 💪 u nas spanie bardzo się pogorszyło w ciągu dnia pół godziny albo 40 minut jedynie zdążę wytężyć umysł co mam zrobić nastawić ekspres i pobudka 🤣w nocy też słabo rzeźbić trzeba dużo 🫣🫣 nawet wózek całkowita zmiana
Wiktoria pięknie i oby tak zostało jak najdłużej a co ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września, 06:09
2019 -32 tc synek ciężka wada serca 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4