Pomocy dziewczyny:);)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moj problem polega na tym ze w tym miesiacu bralam clo i bylam na monitoringu oczywiscie i owulacje mialam 9 maja lecz teraz od tygodnia zauwazylam podniesiona temp. trzyma sie ponad 37 w sumie lekarz kazał mi zrobic test 26 a ja zrobilam go wczoraj pewnie za wczesnie ale myslalam ze juz cos wyjdzie ile w sumie plemniki moga przetrwac w naszym cialku czy jest mozliwosc ze jak kochalismy sie dwa dni przed owulacja czy plemniki mogly przetrwac ten tydzien to bedzie jakoas katastrofa...moze ktoras z was tak miala w sumie jem wszystko co popadnie jeszcze takiego apetytu nie mialam i do tego jeszcze biore luteine na podtrzymanie bo w styczniu niestety poronilam:(sory ze sie tak rozpisalam ale pomyslalam ze duzo jest tu dziewczyn i moze ktoras miala tak samo lub podobnie...pozdrawiam i czekam na porady;)Magda26
-
nick nieaktualny2 dni przed owulacją plemniki powinny " wytrwać "
Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki lub idź na bete
Edit:
Przy następnym wpisie proszę o zachowanie interpunkcji, ponieważ tekst jest bardzo skomplikowany w odczycie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem ale czy tylko ja odnoszę takie wrażenie że "NOWE KOLEŻANKI NA FORUM" Zakładają wątki tylko po to żeby czegoś się dowiedzieć a później śladu po nich nie ma??
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda 26 wrote:Hej moj problem polega na tym ze w tym miesiacu bralam clo i bylam na monitoringu oczywiscie i owulacje mialam 9 maja lecz teraz od tygodnia zauwazylam podniesiona temp. trzyma sie ponad 37 w sumie lekarz kazał mi zrobic test 26 a ja zrobilam go wczoraj pewnie za wczesnie ale myslalam ze juz cos wyjdzie ile w sumie plemniki moga przetrwac w naszym cialku czy jest mozliwosc ze jak kochalismy sie dwa dni przed owulacja czy plemniki mogly przetrwac ten tydzien to bedzie jakoas katastrofa...moze ktoras z was tak miala w sumie jem wszystko co popadnie jeszcze takiego apetytu nie mialam i do tego jeszcze biore luteine na podtrzymanie bo w styczniu niestety poronilam:(sory ze sie tak rozpisalam ale pomyslalam ze duzo jest tu dziewczyn i moze ktoras miala tak samo lub podobnie...pozdrawiam i czekam na porady;)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/510b698f66c1.jpgMaialenn, livia30, lauda., Katarzyna87, Another, Yousee, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Magda 26 wrote:...czy plemniki mogly przetrwac ten tydzien ...
Dziewczyno, interpunkcja! Dlaczego nie masz szacunku do czytających?!
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Właśnie dlatego ich potem nie ma, tych koleżanek po waszych przywitaniach. Jadowite jesteście. I tak tak, zaraz bedzie lawina jadu na mnie bo to skomentowałam. Okey Przez takie jak wy, niektóre tu, nie chce sie tu nic pisac, bo wychodzi na to że forum jest do dupy i pozornie pomocy można tu nie uzyskać.
-
Sarenka2015 wrote:Właśnie dlatego ich potem nie ma, tych koleżanek po waszych przywitaniach. Jadowite jesteście. I tak tak, zaraz bedzie lawina jadu na mnie bo to skomentowałam. Okey Przez takie jak wy, niektóre tu, nie chce sie tu nic pisac, bo wychodzi na to że forum jest do dupy i pozornie pomocy można tu nie uzyskać.
Sarenko, sorry, ale autorka wątku wyrzuciła papierek na ulicy. Są ludzie, którym to nie robi. A są tacy, którzy podejdą i powiedzą- słuchaj, masz kosz, wyrzucaj tam papierki. Jej post nie ma interpunkcji, ciężko z niego cokolwiek zrozumieć i jej pomóc, nawet nie wiadomo o co chodzi z tą majową owulacją. Został wrzucony luzem, podczas gdy powinien bardziej trafić do działu medycznego do wątku o CLO. W tej chwili tylko zaśmieca, jest takim papierkiem wyrzuconym na ulicy. Komu jak komu, ale wydaje mi się, że Tobie, z racji wykonywanego przez Ciebie zawodu, nieprzestrzeganie porządku powinno akurat przeszkadzać.lauda., Reni, Malibu lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Sarenko, sorry, ale autorka wątku wyrzuciła papierek na ulicy. Są ludzie, którym to nie robi. A są tacy, którzy podejdą i powiedzą- słuchaj, masz kosz, wyrzucaj tam papierki. Jej post nie ma interpunkcji, ciężko z niego cokolwiek zrozumieć i jej pomóc, nawet nie wiadomo o co chodzi z tą majową owulacją. Został wrzucony luzem, podczas gdy powinien bardziej trafić do działu medycznego do wątku o CLO. W tej chwili tylko zaśmieca, jest takim papierkiem wyrzuconym na ulicy. Komu jak komu, ale wydaje mi się, że Tobie, z racji wykonywanego przez Ciebie zawodu, nieprzestrzeganie porządku powinno akurat przeszkadzać.