X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pomocy dziewczyny:);)
Odpowiedz

Pomocy dziewczyny:);)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety po 24h od stosunku plemniki są rozkladane na części pierwsze i nie są w stanie przetrwać. Nasza macica je wchlania i wydalane są z kałem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar?? Ale jak to???
    A ja myślałam, że plemniki to całe życie się zbierają w macicy a jak jest ich dużo to rośnie dziecko??? To nie tak???????

• mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Niestety.
    Wydalane są z kałem.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ