Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 14 września   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pomocy dziewczyny:);)
Odpowiedz

Pomocy dziewczyny:);)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety po 24h od stosunku plemniki są rozkladane na części pierwsze i nie są w stanie przetrwać. Nasza macica je wchlania i wydalane są z kałem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar?? Ale jak to???
    A ja myślałam, że plemniki to całe życie się zbierają w macicy a jak jest ich dużo to rośnie dziecko??? To nie tak???????

• mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Niestety.
    Wydalane są z kałem.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ