X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pomocy dziewczyny:);)
Odpowiedz

Pomocy dziewczyny:);)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety po 24h od stosunku plemniki są rozkladane na części pierwsze i nie są w stanie przetrwać. Nasza macica je wchlania i wydalane są z kałem..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar?? Ale jak to???
    A ja myślałam, że plemniki to całe życie się zbierają w macicy a jak jest ich dużo to rośnie dziecko??? To nie tak???????

• mar Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Niestety.
    Wydalane są z kałem.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ