Poradnia Leczenia Niepłodności Karowa
-
Cześć 👋
Czy ktoś miał do czynienia z Poradnią Leczenia Niepłodności na NFZ w Szpitalu na Karowej?
Szukam wszelkich informacji na temat czasu oczekiwania na wizytę, wykonywanej diagnostyki (w szczególności męskiej) i czasu oczekiwania na zlecone badania.
Czy do tej poradni trzeba mieć skierowanie? Jest w klinice endokrynologii, więc czy i ja i mój partner musimy mieć skierowanie od lekarza POZ czy wystarczy się zapisać?
Będę oczywiście sama zdobywała informacje na ten temat i się nimi dzieliła, ale może ktoś powie coś wcześniej, żeby było wiadomo, co się z czym je 😉👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:Cześć 👋
Czy ktoś miał do czynienia z Poradnią Leczenia Niepłodności na NFZ w Szpitalu na Karowej?
Szukam wszelkich informacji na temat czasu oczekiwania na wizytę, wykonywanej diagnostyki (w szczególności męskiej) i czasu oczekiwania na zlecone badania.
Czy do tej poradni trzeba mieć skierowanie? Jest w klinice endokrynologii, więc czy i ja i mój partner musimy mieć skierowanie od lekarza POZ czy wystarczy się zapisać?
Będę oczywiście sama zdobywała informacje na ten temat i się nimi dzieliła, ale może ktoś powie coś wcześniej, żeby było wiadomo, co się z czym je 😉
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
nick nieaktualny
-
Nuch2 wrote:W marcu dzwonilam do poradni umowic się na pierwszą wizyte i dostałam termin na maj do dr Grymowicz. Nie chcą żadnego skierowania Ja ostatecznie z wizyty zrezygnowalam, wiec nie wiem jak wyglada tam diagnostyka.
Będę do niej szla z wynikami, więc postaram się wszystkiego dowiedzieć, ona jest kierownikiem tej poradni.
Natomiast najbardziej się boje, że na przykładowo wizytę u androloga będziemy czekać sto lat, potem na badania sto lat 😔 myślałam ze jest tu ktoś, kto się tam leczył i wie mniej więcej ile się czeka.
Najwyżej zrobimy prywatnie, wiadomo, ale skoro można skorzystać z NFZu, to spróbujemy 😉👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-