X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poród Kraków Kopernika
Odpowiedz

Poród Kraków Kopernika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Znajoma

Wysłany: 2 października, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu jakaś Pani która rodziła na Kopernika, chodzi mi o to co trzeba zabrać ze sobą dla dzidziusia no i dla mamy, raczej wiem ale chcę dopytać szczególnie o rzeczy dla dziecka. Chce zapytać jeszcze jak jest z przyjęciem do szpitala tzn ile dni przed planowanym porodem, oraz jak z opieką położnych, czy trzeba za to płacić? Nie jestem z Krakowa więc nie mam kogo zapytać. .

• Malowana87 Ekspertka

Wysłany: 2 października, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziecka nic nie trzeba wszystko dają, tylko rzeczy na wyjście trzeba zabrać. Dla mamy ja miałam większość swoich ale np podkłady były. Nie wiem jak z przyjęciem, bo ja byłam przyjmowana nieplanowanie na indukcję. Nie miałam opłaconej położnej, ale wiem, że można - tylko wiadomo, to tylko do porodu. No i jeśli nie masz opłaconej to będzie po prostu ta, która ma akurat dyżur, nie że będziesz rodzic sama 😉

2023 IVF
    05.23 punkcja ➡️ 4 ❄️
    07.23 1️⃣ FET 6bb po pgta ➡️ beta 9dpt:278

event.png

01.25 powrót po ❄️
    06.25 FET odwołany
    08.25 2️⃣ FET 💔💔
    09.25 3️⃣ FET 💔

CDN...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ