X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Późna implantacja?
Odpowiedz

Późna implantacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Greeny wrote:
    Hej! Jestem nowa, więc na początku się przywitam! W poniedziałek tydzień temu (27.06) podeszłam do criotransferu. Po trzech dniach miałam weryfikację, oczywiście beta 0, ale to było chyba oczywiste. Wczoraj (4.07) nie wytrzymałam i zrobiłam test, taki z apteki - II kreski. Jedna blada, ale jednak była. No i moja radość trwała do dziś. Dostałam @ (ból brzucha jak na @ właśnie) lub czym się łudzę krwawienia związanego z implementacją. Ale właśnie, skoro miałam podaną 5 dniowa blastocyste i test był pozytywny to już musiała się zaimplementować w weekend, prawda? Więc tak późne krwawienie to raczej moja złudna nadzieja? Wizyta w lekarza dopiero w piątek. Jak myślicie jest sens zrobić przed piątkiem test/krew?

Tak naprawdę nic nie wiadomo. Mówisz że masz plamienia i bol miesiączkowy. U mnie implantacja była w 4,5dpt i właśnie bol jak na miesiączkę którego nie ogarniały leki. Zrób sobie betę w czwartek. Będzie wiadomo. Aaa i to jest implantacja a nie implementacja. Implementacja to wdrażanie czegoś nowego ;-)

• Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Greeny wrote:
    Haha no tak, masz rację. Chociaż to właściwie wdrażanie czegoś nowego jest, jakby się tak lepiej przyjrzeć 😆😉😉

No właśnie miałaś 4/5 dzień. U mnie teraz jest 8 dzień po:(. W piątek miałam pójść na wizytę i przed wizytą zrobić badania na progesteron, estradiol i betę. Ale może rzeczywiście zrobię w czwartek. Póki co biorę no spe i sprawdzam jak bardzo krwawię. Głupie to, bo wiem. Ale nie mogę myśleć o niczym innym.

Spokojnie to nie tylko Twój błąd:-)
    Ale mocno krwawisz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina12345 wrote:
    Spokojnie to nie tylko Twój błąd:-)
    Ale mocno krwawisz??

Póki co średnio. Krew pojawiła się na aplikatorze od luteiny i później na wkładce. Ale ból typowo @.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ