X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Późny wzrost beta HCG po transferze
Odpowiedz

Późny wzrost beta HCG po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jennefer Nowa

Wysłany: 26 sierpnia, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! :)
    Szukam informacji o najpóźniejszym momencie rozpoczęcia wzrostu bety. Opowiedzcie mi o swoich „rekordowych” leniuszkach :)

Czy zdarzyło się którejś z Was, żeby beta zaczęła rosnąć później niż w 7 dpt?

Transfer 5cio dniowego zarodka 18.08. Wczoraj beta z krwi <0,2 🥴 Kontrola w klinice planowana na sobotę 30.08.

• Komanuss Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8dpt 26.10 ale się nie udało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 12:14

Jennefer lubi tę wiadomość

• Paula. Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś jestem 8 dpt . Z racji na 2 bladzioszki zrobiłam dziś krew . Beta 6.5
    Musze czekać do soboty zeby powtórzyć i zobaczyć w ktora stronę pójdzie

Jennefer lubi tę wiadomość

👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈‍⬛
    👼02.2015 & 👼06.2016
    👶💜 33tc - 19.12.2017
    Starania od 2024 (PCOS, problemy genetyczne)
    04.2025r - początek cykli stymulowanych (bardzo duże dawki leków a i tak brak owulacji)
    08.2025r - stymulacja IVF - czas start
    15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
    16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
    20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
    Rośnij w siłę Kropku 🍀
    27.08 - ⏸️ (bladzioszek)
    28.08 - 6.5 mIU/ml 🩸
    30.08 - 3,3 mIU/mL 🩸 💔
    09.2025 - w oczekiwaniu na II transfer
    4 ❄️❄️❄️❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ