X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PreFert Żel

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rgn Nowa

Wysłany: 21 kwietnia, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z was stosowała PreFert żel wspomagający poczęcie? Jakieś opinie?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 21:51

• Lubieczekolade Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Stosowałam można powiedzieć 2 cykle, przy pierwszym tylko ostatniego dnia płodnego. A przy drugim cyklu całą owu. Z drugiego cyklu była ciąża, ale czy przez żel to nie mam pewności. 🤷🏼‍♀️

11.04.24 💔 poronienie chybione wada genetyczna (6+1) 👼🏻

05.07 ⏸️
    12.08 2,50cm ❤️
    25.09 131g szczęścia 👧🏼🩷

👱‍♀️27 l. PCOS
    (Fertistim, pueria uno,magnez,cynk)

🧔‍♂️ 28 l. ✅️

preg.png
  • Evelynna Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich, chcę powiedzieć, że zabiegi depilacji laserowej https://epilcare.pl/ naprawdę przerosły moje oczekiwania. Nie tylko zauważyłam zauważalne rezultaty już po kilku sesjach, ale także doceniłam spersonalizowaną opiekę, jaką otrzymałam od ich zespołu. Jeśli zastanawiasz się nad wypróbowaniem depilacji laserowej, zapewniam, że Epilcare to miejsce dla Ciebie. Odwiedź ich stronę internetową, sprawdź ich usługi i zrób pierwszy krok w kierunku gładkiej skóry bez włosów. Nie pożałujesz!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia, 18:13

• Sarenka2023 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rgn wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Czy któraś z was stosowała PreFert żel wspomagający poczęcie? Jakieś opinie?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Moim zdaniem pic na wodę. Używałam innego, kosztował 100 zł, 2x kupowałam. Lepiej zainwestować w zajebiste suple a nie to badziewie.
    Pytanie-czy Ty i mąż/partner jesteście zdrowi? Jeśli tak, To może akurat na coś tam pomoże

Naturalne starania od 14r
    Aktualnie endometrioza, nasienie ok
    4 stymulacje IVF, 6 transferów
    Mamy 3 mrozaki bardzo dobrych klas 🥰🥳
    20.05.2024 transfer FET 4.1.2
    4dpt-cień na teście
    5dpt-3 pozytywne testy, beta 16,1
    6dpt-dwie widoczne krechy
    7dpt-beta 80,2
    8dpt-beta 145 🚀🍀 prog 34,80
    9dpt-beta 308🚀🚀🍀🍀
    11dpt-beta 851,2 🤞🤞
    14dpt-beta 3346 ♥️🍀🚀
    16dpt-beta 8064,3 🍀🤞
    18dpt-beta 12706 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy ♥️🍀🤞
    23dpt- jest Kropek CRL 0,37cm i serduszko ❤️ 37dpt - kropek 2,1cm 🥰😍
    Nifty pro-zdrowy chłopiec ♥️😍🥰
    USG prenatalne-ok 🍀
    Czekamy na Ciebie Maksiu ♥️🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ