pregnyl - co robić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Według mnie to dużo za wcześnie. Pregnyl podaje się, gdy pęcherzyk ma ok. 18-20mm - czyli jest odpowiednio dojrzały. Zakładając, że Twój będzie miał jutro 13mm - nie ma szans jutro pęknąć. Do czasu kiedy będzie zdolny pęknąć po pregnylu w Twoim ciele nie będzie śladu.
Zmień lekarza.Felicity lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny , dziewczyny...
Troche wiecej wiedzy by sie przydało przy doradzaniu innym zmiany lekarza heh... Pregnyl podaje sie równiez do podstymulowania pecherzyka by dojrzał
Po to zeby podrósł , przy wielkosci jaką masz nie spowoduje jego pęknięcia..
Nie ma potrzeby bys zmieniałą lekarza..Gosć wie co robi ..
PozdrawiamFelicity, Redhotka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:Dzięki kapturnica
wczoraj byłam zrobić ten zastrzyk, zobaczymy co będzie.
Może sie uda a moze i nie uda tym razem ale najwazniesze ,że lekarzcos robiw tym kierunku by pomoóc.Powodzenia -
nick nieaktualnyPodbijam wątek pregnylu żeby nie zakładać nowego.
Pytanko do tych, którzy mają większą wiedzę niż ja.
Taka sytuacja: mam monitorowany cykl, wczoraj mi wyszedł pozytywny test owulacyjny. Dziś monitoring- pęcherzyk ponad 25mm- decyzja- podanie pregnylu.
Czy w związku z tym, że pęcherzyk był taki duży i że miałam naturalny pik LH jest możliwość że pęknie on jakoś szybko po podaniu gonatropiny czy te 24-36h jest niezależne od jego wielkości i naturalnego piku?
Kto wie, niech pisze -
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:Podbijam wątek pregnylu żeby nie zakładać nowego.
Pytanko do tych, którzy mają większą wiedzę niż ja.
Taka sytuacja: mam monitorowany cykl, wczoraj mi wyszedł pozytywny test owulacyjny. Dziś monitoring- pęcherzyk ponad 25mm- decyzja- podanie pregnylu.
Czy w związku z tym, że pęcherzyk był taki duży i że miałam naturalny pik LH jest możliwość że pęknie on jakoś szybko po podaniu gonatropiny czy te 24-36h jest niezależne od jego wielkości i naturalnego piku?
Kto wie, niech pisze -
nick nieaktualnyDzięki Ania!
Ja mam 1 raz podawany ten specyfik i nie wiem jak zareaguje mój organizm, ale póki co, cisza . Być może w ogóle obejdzie się bez bólu.
Oczekiwałam/oczekuje bólu bo pamiętam ze jak 1,5 roku temu brałam jeden cykl CLO to owulkę miałam baaaaaardzo odczuwalną, ale może pregnyl zadziała na mnie inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-