pregnyl. czas w jakim sie utrzymuje...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja również robiłam w 9 dniu cyklu i wyszedł mi jeszcze pozytywny. Dziś mija mi 12
dzien po podaniu pregnylu i nadal na teście ciążowym widnieje bardzo blada druga kreska.
Jeżeli chodzi o cykle to mam bardzo nieregularne , dlatego nie wiem w którym momencie zrobić test , żeby wyszedł prawidłowy. Zastrzyk miałam 30 kwietnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:47
Karolina -
Podbijam temat - jak u was to wyglada, ile dni sie pregnyl utrzymywal?
Ja mialam pregnyl 10.000j podawane, dzisiaj jest 9dpo (i po podaniu), jest cien. od 5dpo robilam, widzialam jak malał cień. Wczoraj wg mnie byl mocniejszy, dzisiaj podobny do wczorajszego lub ciut słabszy, juz sama nie wiem.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Informacyjnie - u mnie cień widziałam aż do 11 dnia po podaniu. Także długo sie 10.000j pregnylu utrzymują. Potem już biel.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Martaaa29 ja jestem i napisze tylko ze tez slyszalam zeby zrobic test 14 dni po zastrzyku bo raz ze wczesniej moze sie pokazac hormon z zastrzyku na tescie jako druga kreska a dwa najlepiej robic test w dniu spodziewanej miesiaczki a to wlasnie ok dwa tyg po zastrzyku tak wypada...
Powodzenia dziewczyny...
ja we wtorek 31go stycznia przyjelam 5000tj i juz w sb wieczorem test mi wyszedl negatywnie ale to moze dlatego ze robiony pod wieczor i siku bylo rozwodnione? -
ps ja chyba zatestuje w srode 15go stycznia,moze 14go jak nie wytrzymam...Dodam tylko ze w maju zaszlam w ciaze w czerwcu mialam swoj pierwszy w zyciu pozytywny tescior a poczatkiem lipca okzalao sie juz na sto procent ze to ciaza pozamaciczna i mialam podane zastrzyki... Moje dziecko mialo sie urodzic 15go lutego wlasnie... Nie ukrywam ze byloby to dla mnie piekne zaskoczenie zeby sie w koncu udalo....staram sie juz ok 30 cykli
-