X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl-nie działa , ovitrelle nie działa . co dalej ?
Odpowiedz

Pregnyl-nie działa , ovitrelle nie działa . co dalej ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka zakładałam podobny temat ,ale tu chciałam bardziej doprecyzować i pogadać z Wami .

Mam sytuację , że mam Prawie Pco .
    po dostinex , glucophage , letrox pecherzyki rosną ale nie pekają .

miałam ovitrelle i 2x pregnyl 15000 jed. czyli dużo .
    nie pekł pęcherzyk po tym .

mam teraz dostać gonapeptyl .

dziewczyny zapraszam do rozmowy

piszcie jak się czujecie po lekach ktore dostajecie na pękanie
    piszcie co dostajecie

czy komuś jak mnie nie pekało a dopiero gonapeptyl zadziałał ?

ovitrelle to było jak ukąszenie muchy
    nic mi nie było

po pregnylu- ukaszenie2 szerszeni i 30 min spuchnięcie brzucha i reszta bezobjawów .

mam teraz miec gonapeptyl i boje się czy nie bede wymitować bo u mnie to lek ost szansy . jak nie zadziała to laparo

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy jak na Was nie działałały ovitrelle , predgnyl to podziałał gonapeptyl na pękanie ?

• MonaLiza Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi czasem nie pękał pęcherzyk po podwójnym pregnylu. Ginekolog się bardzo dziwił. I nie wiem do tej pory czemu tak sie działo. Ponoc metformina pomaga na to i inofem.

uwo99n73lnbybmmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piję od 15 dni 2x inofem właśnie
    oraz dłuzszy czas glucophag xr to własnie metfornina a i tak nie pekaja . w tym cyklu dostanę na pęknięcie gonapeptyl . ciekawa jestem czy jak nie pekają go pregnyl i ovitrelle czy gonapeptyl okaze się zbawienny

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ??:)

• rodzynka66 Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. My zrobiliśmy dwa podejścia z pregnylem, do trzeciego nie miałam kondycji podchodzić i znowu słyszeć, że nie pękają, więc ginekolog zaproponował laparoskopie. Po niej pregnyl radzi sobie z pęcherzykami:) Gonapeptylu mi nigdy nie proponował. To jest stosowane często przy in vitro chyba?

f2w3s65g7dycpjza.png

f2w38iiks0p48up5.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 18:43

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ