X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Primolut nor leczenie endometriozy
Odpowiedz

Primolut nor leczenie endometriozy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NatiN Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2021, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie zaczynam drugi raz terapię endometriozy . Ginekolog wprowadza mnie w sztuczne menopauze , mam brać przez 2 msc primolut nor, 3 tabletki dziennie. Muszę pozbyc się plemienia które pojawia mi się kilka dni po owulacji i trwa aż do miesiączki.

Czy któraś brała już primolut nor i czy były u Was efekty? Czy oprócz samych leków robiłyście coś jeszcze żeby pozbyć się palmien

• NatiN Przyjaciółka

Wysłany: 8 listopada 2021, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dziewczyn które również zmagają się z endo i plamieniami przed okresem , u mnie pojawia się zaraz po owulacji i trwa aż do pojawienia się miesiączki

Czy u was udało się tego pozbyć i zajść w ciążę?

Jeśli tak to dzięki jakiej terapii?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ